Iryna Koval

CHI Luxury Black Seed Oil

CHI Luxury Black Seed Oil

CHI Black Seed Oil - це лінійка продуктів для волосся, яка містить чорну кминову олію. Ця олія має багатий склад антиоксидантів, жирних кислот та вітамінів, які сприяють покращенню стану волосся і шкіри голови.

Продукти серії CHI Black Seed Oil відмінно живлять та зволожують волосся, сприяючи його зміцненню і росту. Вони допомагають зменшити ламкість волосся, збільшують його еластичність та придають природний блиск.

Luxury Black Seed Oil Gentle Cleansing Shampoo

Перше, що вразило мене — це його аромат. Чистий і свіжий, ніби з нотками чогось медового. Шампунь має густу прозору консистенцію, не дуже добре піниться,але має економний розхід, для моєї довжини волосся вистачає невеликої кількості продукту.

Після миття, волосся стає помітно м'якше і шовковистіше на дотик. Що мені дуже сподобалося, це те, що він не пересушеє мої кудрі, як багато інших шампунів. Велика кількість олій в складі не робить волосся брудним шивдише, навпаки додоє дотакового блиску.

CHI Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner

Кондиціонер має приємний аромат, аналогічний до шампуню з цієї серії. Він дуже концентрований, мені зазвичай вистачає зовсім трішки. Рекомендую не переборщувати з його використанням, особливо якщо у вас тонке волосся, щоб не було ефекту жирних бурульок.

Після застосування кондиціонеру, волосся легко розчісується, а це для мене завжди було важливо, оскільки мої кудрі схильні до заплутування. За допомогою Luxury Black Seed Oil Moisture Replenish Conditioner волосся стало більш м'якими, гладкими та легкими на дотик.

Особливо тішить той факт, що він підтримує вологу у волоссі, надаючи їм еластичність і життєвість.

Хочу зазначити, пробувала використовувати цей кондиціонер з іншим шампунем і ефект був зовсім протилежним, в результаті отримала тьмяне та зовсім не зволожене волосся.

CHI Luxury Black Seed Oil

Серія CHI Luxury Black Seed Oil мені сподобалася, гарно виконує свою роботу, допомагаючи покращити стан волосся і забезпечуючи їм необхідний догляд. Я задоволена результатами і раджу спробувати усім хто в пошукає якісних засобів для волосся, особливо якщо ваші кудрі потребують зволоження та живильного догляду. Для досягнення оптимальних результатів, рекомендую використовувати продукти CHI Black Seed Oil в комплексі.