Анастасія Фоміна

Порожні пляшечки за липень☀️

Порожні пляшечки за липень☀️

Про всі ці продукти в мене є детальні дописи,тому тут я буду коротко говорити про них:

  1. Гель для брів з ефектом ламінування Zario -викидаю його,бо почав шалено воняти клеєм,та і взагалі спочатку мені подобався,потім текстура змінилася і стала реально як клей,на бровах став відчуватися не дуже.Не куплю ще раз,бо буду шукати щось краще.
  2. Гель для брів з відтінком від Glambee-фіксації не давав,профарбовував на 3,а потім і зовсім засох.Не куплю.
  3. Дуо глітерів-тіней Glambee-красиві були відтінки,непогано трималися,непоганий варіант для вечірнього мейку,але засохли і ще раз не куплю.
  4. Маленький корейський(чи який там?) крем для рук-ідеально в дорогу,не жирний та швидко поглинається,купляю не вперше і точно не востаннє.
  5. Маска Garnier Superfood з кавуном-класна маска,ефект давала волоссю,мені подобалася,якби не моя любов до тестування нових продуктів,то купила би ще раз,але планую купити іншу якусь з цієї лінійки.
  6. Бальзам Dr.Sante з кокосом-середній непоганий бальзам,можливо і купила би.
  7. Гель для душу Fresh Juice-обожнюю їх гелі ,вони підходять мені і по текстурі і по ароматах,точно куплю ще,тільки спробую з іншим ароматом.
  8. Парфумований гель для душу Mermade-непоганий,зручний,аромат приємний,але не мій,тому конкретно цей не куплю.
  9. Гель для вмивання Comex для сухої шкіри-нормальний гель,шкіру не сушить,висипи не провокує,бюджетний,класний варіант на ранкове вмивання.Купила би ще.
  10. Гель для душу Varto-цей гель потрапив до мене випадково,називається зайшла в супермаркет і згадала,що закінчився гель для душу,тому схопила будь який,але приємний аромат він все ж таки має.Цілеспрямрвано не купила би,якби було з чого обирати.
Порожні пляшечки за липень☀️