SomovaFM

Hi-Hey-Holiday з Mermade

Hi-Hey-Holiday з Mermade

Хоч я трохи і забарилась з продовженням відгуку на чарівний бокс від Українського бренду Mermade, проте вдосталь насолодилась наповнення на відпочинку і можу поділитися враженнями.

Одразу відзначу мімішне пакування та дуже зручний формат баночок тревел-сайз. Вони займають мінімум місця у багажі та на поличці гостьової ванної, а розхід продукту при цьому мінімальний.

Hi-Hey-Holiday з Mermade

Гель напівпрозорого червоного кольору добре піниться в щільну, але ніжну пінку, яку приємно наносити на тіло (на фото піна не така гарна вийшла, як у ванній).

Аромат насичений, хоч я очікувала на більш солодкий аромат по вказаним нотам: Початкова нота: Груша, Маракуя, Персик; Нота серця: Конвалія, Малина, Мускус; Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Сандал.

А відчуваю якусь легку свіжу кислинку та в той же час зі свіжим солодкуватим післясмаком. Аромат цілком не поганий для літа, деякі в коментах писали, що він схожий на відомі парфуми, але особисто я не можу нічого сказати на цей рахунок, бо не знайома з ними. Чесно кажучи ванілі не відчуваю взагалі, а от віддалена солодка нота нагадує як раз спілу грушу.

Після змивання шкіра приємна на дотик, а аромат злегка відчувається на тілі ще деякий час.

Лосьйон білого кольору має дуже легку текстуру, не жирний. На тілі після нанесення не відчувається, йому треба лише пару секунд аби увібратися, а шкіра після м'яка на дотик.

Аромат такий самий, як у гелю для душу, поте стійкіший, гадаю тому що лосьйон не треба змивати. Намастившись лосьйоном після душу, десь до години відчуваю його на руках навіть не принюхуючись.