Hi-Hey-Holiday з Mermade
Набір, який зробить додатковий настрій у відпусці
Хоч я трохи і забарилась з продовженням відгуку на чарівний бокс від Українського бренду Mermade, проте вдосталь насолодилась наповнення на відпочинку і можу поділитися враженнями.
Одразу відзначу мімішне пакування та дуже зручний формат баночок тревел-сайз. Вони займають мінімум місця у багажі та на поличці гостьової ванної, а розхід продукту при цьому мінімальний.
Парфумований гель для душу
Гель напівпрозорого червоного кольору добре піниться в щільну, але ніжну пінку, яку приємно наносити на тіло (на фото піна не така гарна вийшла, як у ванній).
Аромат насичений, хоч я очікувала на більш солодкий аромат по вказаним нотам: Початкова нота: Груша, Маракуя, Персик; Нота серця: Конвалія, Малина, Мускус; Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Сандал.
А відчуваю якусь легку свіжу кислинку та в той же час зі свіжим солодкуватим післясмаком. Аромат цілком не поганий для літа, деякі в коментах писали, що він схожий на відомі парфуми, але особисто я не можу нічого сказати на цей рахунок, бо не знайома з ними. Чесно кажучи ванілі не відчуваю взагалі, а от віддалена солодка нота нагадує як раз спілу грушу.
Після змивання шкіра приємна на дотик, а аромат злегка відчувається на тілі ще деякий час.
Парфумований лосьйон для тіла
Лосьйон білого кольору має дуже легку текстуру, не жирний. На тілі після нанесення не відчувається, йому треба лише пару секунд аби увібратися, а шкіра після м'яка на дотик.
Аромат такий самий, як у гелю для душу, поте стійкіший, гадаю тому що лосьйон не треба змивати. Намастившись лосьйоном після душу, десь до години відчуваю його на руках навіть не принюхуючись.
Коментарі (0)