Ніби цукерки 🍊
Розповідаю які емоції надає Citrus Party.
Ох цей скраб 😍
Одразу кажу за асоціації) знаєте існують льодяники у формі дольки апельсина, лимона, от мені цей скраб асоціюється з цими перемелиними льодяниками))
Та це у хорошому сенсі, він надзвичайно ароматний, після нього у ванній залишається свіжий аромат цитрусів, ніби дійсно там була цитрусова вечірка 😅
Баночка тут проста, зручна, без зайвого. Прозорі стінки дозволяють побачити консистенцію, яскраві наклейки містять інформацію.
За склад
Склад ніби нічого страшного не містить, окрім емульгатора, парфумерної віддушки та консерванта.
ПОЛІСОРБАТ 80 - емульгатор, часто використовується у засобах для догляду за шкірою.
Арома ‐ парфумерна віддушка, вона також часто застосовується у різноманітних косметичних, доглядових продуктах.
Феноксиетанол - у косметичних продуктах застосовують як консервант. Для дорослих людей без алергії та попередніх серйозних дерматичних захворюваннях безпечний. Є дослідження, які вказують, що Феноксиетанол може негативно впливати на нервову систему немовлят, тому рекомендується уникати його вагітним, жінкам на грудному вигодовуванні, а також звісно, алергікам і дітям до 3х років. До-речі, ще прочитала, що цей інгредієнт може накопичуватися. Але я хочу бути оптимісткою, тому сподіваюсь, що там безпечна концентрація ( до 1% ). А ще була б я раніше уважною, цей складник зустріється дуууже часто))
А тепер про хороше)
У складі є:
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ - він має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.
А ще Олія авокадо, олійка жодоба, vegetable oil (Гідрогенізована рослинна олія) та інші безпечні складники, що будуть зволожувати та заспокоювати шкіру.
Властивості
Аромат дуже свіжий, цитрусовий і солодкий, нагадує апельсиновий фреш.
Скраб має насичений помаранчевий колір.
Доволі густий, не розсипається у руках і можна комфортно наносити на бажані зони.
Власне скрабуючі частинки для любителів "жосткіше", вони відчуваються при нанесенні та масажі, не дряпають, але і не ніжні. Скажу так, що при користуванні буде моральне та фізичне відчуття, що скраб виконує свою функцію 😅
Він не пече, не робить подряпин, не викликав алергічних чи шкірних реакцій.
Через асоціації з цукерками думала, що буде дуже липкий, але ні) Змивається легко і шкіра після нього гладенька, ніжна на дотик, не пересушена, та краще після таких процедур нанести щось зволожуюче.
Після себе скраб не залишає плівки, а лише свіжче відчуття очищення.
Це точно скраб який я захочу повторити у майбутньому, але з іншим "смаком")) Додам ще, що візуально вони усі доволі смачно виглядають, особливо приваблює скраб з кокосом🥰.
Коментарі (0)