ksnklb

Ніби цукерки 🍊

Ніби цукерки 🍊

Ох цей скраб 😍
Одразу кажу за асоціації) знаєте існують льодяники у формі дольки апельсина, лимона, от мені цей скраб асоціюється з цими перемелиними льодяниками))
Та це у хорошому сенсі, він надзвичайно ароматний, після нього у ванній залишається свіжий аромат цитрусів, ніби дійсно там була цитрусова вечірка 😅

Баночка тут проста, зручна, без зайвого. Прозорі стінки дозволяють побачити консистенцію, яскраві наклейки містять інформацію.

Ніби цукерки 🍊

Склад ніби нічого страшного не містить, окрім емульгатора, парфумерної віддушки та консерванта.
ПОЛІСОРБАТ 80 - емульгатор, часто використовується у засобах для догляду за шкірою.
Арома ‐ парфумерна віддушка, вона також часто застосовується у різноманітних косметичних, доглядових продуктах.
Феноксиетанол - у косметичних продуктах застосовують як консервант. Для дорослих людей без алергії та попередніх серйозних дерматичних захворюваннях безпечний. Є дослідження, які вказують, що Феноксиетанол може негативно впливати на нервову систему немовлят, тому рекомендується уникати його вагітним, жінкам на грудному вигодовуванні, а також звісно, алергікам і дітям до 3х років. До-речі, ще прочитала, що цей інгредієнт може накопичуватися. Але я хочу бути оптимісткою, тому сподіваюсь, що там безпечна концентрація ( до 1% ). А ще була б я раніше уважною, цей складник зустріється дуууже часто))

А тепер про хороше)
У складі є:
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ - він має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.
А ще Олія авокадо, олійка жодоба, vegetable oil (Гідрогенізована рослинна олія) та інші безпечні складники, що будуть зволожувати та заспокоювати шкіру.

Аромат дуже свіжий, цитрусовий і солодкий, нагадує апельсиновий фреш.
Скраб має насичений помаранчевий колір.

Доволі густий, не розсипається у руках і можна комфортно наносити на бажані зони.
Власне скрабуючі частинки для любителів "жосткіше", вони відчуваються при нанесенні та масажі, не дряпають, але і не ніжні. Скажу так, що при користуванні буде моральне та фізичне відчуття, що скраб виконує свою функцію 😅

Він не пече, не робить подряпин, не викликав алергічних чи шкірних реакцій.

Через асоціації з цукерками думала, що буде дуже липкий, але ні) Змивається легко і шкіра після нього гладенька, ніжна на дотик, не пересушена, та краще після таких процедур нанести щось зволожуюче.
Після себе скраб не залишає плівки, а лише свіжче відчуття очищення.

Це точно скраб який я захочу повторити у майбутньому, але з іншим "смаком")) Додам ще, що візуально вони усі доволі смачно виглядають, особливо приваблює скраб з кокосом🥰.