Mila__Mi

Альгінатна маска з золотом Joko Blend

У Joko Blend є чотири формати масок - 20/100/200/600 грамів. Спочатку я спробувала 20 г (на один раз), а потім вже придбала більшу упаковку на 100 грамів.

Альгінатна маска з золотом від Joko Blend (наш український бренд).

🔸Склад натуральний:

• діатоміт (природний абсорбент);
  • гіалуронат натрію (зволожує, регенерує, загоює);
  • альгін (відновлює ліпідний обмін, зв'язує токсини);
  • диоксид титану (дбайливо відлушує);
  • колаген (зволожує, захищає, омолоджує); також у складі є оксид заліза та сульфат кальцію.

❕Склад, опис та інструкцію до застосування можна знайти на зворотній стороні упаковки.

🔸Упаковка з зіп-замком (перед застосуванням потрібно зрізати верхню частину за допомогою ножиць ✂️)

🔸Всередині знаходиться сухий порошок світло-молочного відтінку з сяючими дрібко меленим часточками, як сухий шимер. Його видно зовні, та якщо взяти засіб до пальців, так красиво сяє 🤩🤩🤩 Але при використанні на обличчі не залишається. Його видно лише на виготовленій текстурі.

🔸Аромат персикового колагену, знаєте такий як у баночках, що потрібно пити, смачно пахне 😀🍑🥛

Для того, щоб розвести маску нам знадобиться емкість, шпатель/пензлик (краще силіконовий).

Дуже рекомендую придбати набір з мірними ложечками, бо так краще будете орієнтуватися яка кількість води та порошку вам буде необхідна для приготування масок. В мене ложки 2,5/5/10 г і це дійсно дуже полегшує процес замішування засобу (причому як альгінатних так і сухих глиняних масок).

🔸Насипаємо порошок у емкість - 20 г, додаємо теплової води - 60 г. Швиденько все розмішуємо пензликом до однорідної консистенції (густої сметани) та товстеньким шаром наносимо на обличчя, починаючи з лоба і аж до шиї. Важливо, аби вона щільно прилягала до шкіри.

І так, з першого та навіть з другого разу може не вийти потрібна консистенція 🤷🏻‍♀️ Але нічого страшного в цьому немає, головне практикувати, в мене також не з першого разу виходило, то було занадто рідке, то занадто густе 😀 Я навіть думала, що більше їх не придбаю, але ні, купую бо полюбила 💗

І як написала вище, сяючі часточки видно лише на поверхні та всередині маски. На обличчі нічого не залишається.

Після того, як зняла маску шкіра була нереально гладенька та зволожена🧖🏻‍♀️. Щоб ви розуміли, навіть маска всередині була волога 😄 . Шкіра стала помітно підтягнута та вирівнявся тон. З рівним тоном і макіяжу потрібно мінімум 🤔👍🏻. Сироватки під альгінатною маскою краще працюють та і взагалі відчуття дуже приємні. Чудова та пахуча масочка, яка вартує вашої уваги.