alena.rosee

Тонувальний крем Avon NutraEffects SPF20

Тонувальний крем Avon NutraEffects SPF20

Цей крем Ейвон я вже купляю скільки років, що навіть важко порахувати 😁

Бренд не раз змінював дизайн , раніше була коробочка, зараз крем приходить без коробки, але формула самого засобу залишається без змін.

В мене досить примхлива шкіра , але цей засіб, як я написала вище, повторю багато разів.

Крем містить екстракт гранату, СПФ 20 та не містить алкоголю.

Можливо в ньому не ідеальний склад, але я орієнтуюсь на комфорт застосування і ефект, бо часто бувало що засоби ніби з ідеальним складом були просто жахливі в користуванні.

Крем приходить від виробника (я замовляю через знайому консультантку, а посилка приходить саме з польського складу до мене) без будь-якого пакування. Ні коробки, ні слюди, ні якоїсь захисної плівки. Саме цей факт не дуже мені подобається , бо в Ейвон багато продуктів пакують в слюду чи хоча б в коробочку.

Крем досить економний, приємний , має легкий косметичний аромат , який на шкірі не відчувається.

То що ж мені так подобається в цьому засобі?

Крем легкий, має білу основу і безліч тонуючих капсул , як в СС кремах, але якщо СС креми мають ефект тону чи кушону (легке тонуючих покриття) , то цей крем розподіляється майже в нуль, залишаючи зволоження і легкий прозорий тон. В мене шкіра світла, то з цим кремом вона виглядає як після відпочинку, не засмагла, але з легким тоном. Не коричнева чи жовта, просто такий дійсно освіжаючий ефект ✨ Якщо просто наносити цей крем як догляд без пудри , то в спеку він може блистіти згодом, але в нормальне літо без аномальної спеки - поводить себе добре.

Не забиває пори, не викликає висипань - для мене це найважливіше. Гарно поводить себе з макіяжем: тональний крем , консилер, пудра. Але якщо просто хочется освіжити колір обличчя - то крем можна застосовувати окремо.

В мене були більш дорогі аналоги, але я завжди повертаюсь до цього засобу 🧡 Користуюсь не кожного дня , бо в мене свій бьюті догляд , але періодично - це мій маст-хев 😍