Тетяна Супронюк

Протеїнова маска для пошкодженого волосся La'dor Eco Hydro LPP Treatment

Протеїнова маска для пошкодженого волосся La'dor Eco Hydro LPP Treatment

В подарунок до замовлення корейської косметики я отримала 2 пробники протеїнової маски від корейського бренду La'dor.

Я маю фарбоване густе волосся середньої довжини. Періодично використовую маски для волосся для надання їм здоровішого та доглянутішого вигляду.

Маску від La'dor використовую вперше. Взагалі раніше не користувалась корейськими масками і шампунями. Хоча активно використовую корейську косметику в догляді за шкірою обличчя і дуже люблю її за чудовий ефект.

Що собою представляє маска від La'dor? (як заявлено виробником)

Маска призначена для пошкодженого волосся після фарбуваня або хімічної завивки. Вона відновлює структуру локонів і полегшує розчісування. У складі є екстракт моркви, олія жожоба, колаген, олія оливи - робота цих компонентів направлена на живлення, зволоження волосся, усунення ламкості та надання йому блиску.

Спосіб використання:

На вимите вологе волосся рівномірно нанести маску по всій довжині, уникаючи коренів. Залишити на 10-20 хвилин та змити теплою водою. Для підсилення ефекту можна використати термошапку.

Моє враження:

Кожен пробник містить 10 мл маски. На мою довжину-густоту волосся одного пробника було мало, а два - трохи багато. Я наносила спочатку один, потім зрозуміла, що потрібно додати ще і нанесла маску ще з одного пробника. Наступного разу куплю три пробника, і буду наносити по півтора в одну процедуру..

Маска має густу кремову консистенцію, яка добре наноситься на волосся. Діє одразу після нанесення - волосся чудово розчісувалося щіткою мокрим по масці. Залишала на волоссі приблизно на 8-10 хвилин.

Вже під час змивання я помічаю ефект від маски - волосся стає дуже гладеньким і приємним на дотик. Мені це дуже сподобалося. Не від усіх масок є такий ефект.

Під час сушки волосся феном, я не використовувала ніяких додаткових доглядових продуктів.

Волосся після маски:

  • гладеньке
  • блискуче
  • розсипчасте
  • добре розчісується і не сплутується
  • волосся рівне по довжині, при цьому залишається об"єм у коренів

В цілому, протеїнова маска від La'dor мені сподобалась. Зручний формат пробників - можна взяти з собою в поїздку.