M O N D ✨️

Лот масок-плівок від чорних цяток

Лот масок-плівок від чорних цяток

Серед продукції OEDO такі маски представлені у тюбику та в індивідуальних упаковках. Другий варіант здався мені дуже зручним, особливо якщо у вас є чимало друзів і знайомих, які теж хочуть випробувати на собі ефективність засобу.

Склад нічого корисного для шкіри не має. Тож, слід подумати перш ніж використовувати.

Маска чорного насиченого кольору. При нанесені вона напівпрозора. Запах дивний, не їдкий. Наносити маску краще пензлем, але навіть ним шар виходить не зовсім рівним. Я наносила маску після ретельного розпарювання шкіри, тримала до 20 хвилин. Досить сильно стягується шкіра. Після зняття маски необхідно нанести заспокійливий крем.

Зі своєю функцією справляється. Не можу сказати, що на 100%, але помалу дістає забруднення. Моя думка зійшлася з думкою моїх друзів, які також тестували маску. Результат є і в порівнянні з багатьма іншими засобами від чорних крапок, можна сказати, що ці маски досить ефективні та зручні у використанні.

Проте, я б не рекомендовала ці маски для постійного очищення шкіри. Краще знайти більш лагідні маски/пілінги з гарним складом. А як ви тавитеся до чорних масок-плівок?

________

OEDO Black head face mask

Лот масок-плівок від чорних цяток
Лот масок-плівок від чорних цяток