Nata_Po

Антиперспірант, яким користуюсь вже понад рік

Антиперспірант, яким користуюсь вже понад рік
Антиперспірант, яким користуюсь вже понад рік

За своє життя перепробувала купу дезодорантів-антиперспірантів, і в формі спрею, гелю, твердій, але повернулась до роликового.

Тут також не все так однозначно, бо користувалась різними і відмічала своєрідне звикання. Умовно, якщо мені було комфортно з дезодорантом перші 2 тижні, то пізніше з'являлось враження, що він перестав діяти.

Також не всі запахи мені підходили. Здавалось, що з флакончика пахне непогано, а на шкірі видавався занадто кислим, солодким, гіркуватим чи терпким. Ще однією значною проблемою були білі сліди на одязі. Я розумію, що 90% усіх дезіків залишають ці світлі кола на темному одязі. Але от власне з сухими була просто біда, бо враження, наче весь дезодорант прилипав до одягу, і його потім не відіпрати.Тому, це вічні муки. Також були засоби, які приємно пахли, все було ок, але виконували функцію вичлючно дезодороючу, і ні слова про антиперспірантний ефект.

Повертаючись до цього антиперспіранту. Я ним користуюсь біля року часу. В цілому на гарньєрівських я зупинилась ще раніше і частина з них мені дуже імпонує, але вірним фаворитом залишається саме цей.

У нього різкуватий запах, якщо нюхати на пряму, але дуже приємний на тілі. Він мені чимось нагадує парфуми, які в мене були в дитинстві і звідси приємні флешбеки.

Він може залишати білі сліди, але вони не сильно виражені. Захищає також добре. Звісно це не той антиперспірант,з яким ви забудете, що таке піт зовсім, але мені цього і не потрібно.

Тут доволі зручне упакувапння, займає небагато місця, і сам дезодорант не тече, як інколи буває. Він не викликає подразнення, свербіжу, не пече та взагалі не відчувається на тілі, що приємно, адже все ж шкіра під пахвами дуже ніжна.

Тому, я можу спокійно його рекомендувати. І про запас маю кілька дублів)

А в цілому, я би навіть спокійно рекомендувала би взагалі більшість антиперспірантів Garnier, всі вони достатньо непогані, питання лише аромату та ваших потреб)