Yana

Допомагає у боротьбі за здорову шкіру💯

Допомагає у боротьбі за здорову шкіру💯

Шикарна робоча сироватка для проблемної шкіри, схильної до запалень.

Вирівнює тон, матує, відлущує та чудово допомагає у боротьбі за здорову шкіру.

Сироватка прозора, тягуча. При нанесенні на шкіру відразу починаєш відчувати липкість, линуть навіть руки до обличчя. Тобто можна зробити висновок про те, що ця сироватка не підійде для ранкового застосування перед макіяжем, я використовую її у вечірньому догляді.

Аромат з рослинними нотами, відчуваються травки та спирт. Тішить лише те, що аромат спирту дуже швидко йде, його відчуваєш лише при відкритті флакончика, при нанесенні на обличчя, лише в перші секунди, далі він слабшає.

У складі сироватки дуже багато корисних компонентів для краси та здоровʼя шкіри, саліцилова кислота, гліколева кислота, термальна вода, ніацинамід. Ці компоненти сприяють очищенню пор, загоєнню, оновлюють та освітлюють шкіру.

Сироватка при регулярному застосуванні відмінно очищає шкіру та покращує її якість. Після тижневого застосування стало помітно, що вирівнюється її тон, йдуть почервоніння та стягуються пори. Шкіра сяюча та підтягнута.

Сироватка для обличчя від La Roche Posay відмінно мені підійшла і зробила шкіру набагато рівнішою і красивішою. Я, якщо чесно, не очікувала, що мені так сподобається продукція цієї марки. Але використовуючи комплексно гель, крем та сироватку я отримала чудові результати. І можу сказати, що продукт відпрацьовує кожну свою копійку💔

Допомагає у боротьбі за здорову шкіру💯