Євгенія 👩

Бездоганна матовість за 2 секунди👌

Бездоганна матовість за 2 секунди👌
Бездоганна матовість за 2 секунди👌
Бездоганна матовість за 2 секунди👌
Бездоганна матовість за 2 секунди👌

Всім привіт ✌️

Зараз літо, а це означає, що пори на моїй комбінованій шкірі божеволіють від спеки і блиск шкіри (далеко не голівудський) видно з космосу.

У таку спеку не хочеться робити з обличчя багатошаровий пиріг, постійно припудрюючись, тому я вже кілька років поспіль дружу з матуючими серветками. У мене були серветки від різних брендів і одними з найкращих я вважаю - Via Beauty.

Про них і йтиметься у цьому дописі). У мене зараз в арсеналі 2 упаковки серветок:

  • Матувальні серветки для обличчя Via Beauty з екстрактом канабісу (зелені)
  • Матувальні серветки для обличчя Via Beauty 100% льон (рожеві).

Також ще були і чорні з бамбуковим вугіллям, але хочу сказати, що всі вони працюють абсолютно однаково, незважаючи на те що вони відрюзняються не тільки за дизайном конверта та кольором самої серветки, але і за складом.

Розповідаю більш детально 👇

Серветки упаковані у мініатюрний картонний конвертик. Він супер-компактний і поміститися куди завгодно, чи то маленька сумочка, чи то кишеня. Щоправда, така упаковка має і недолік - вона боїться вологості і дуже швидко затирається і реветься, особливо якщо носити в сумочці. У цьому плані, звичайно, краще будуть пластикові футляри.
Усередині кожного конвертика – 80 шт серветок. Витрата економічна, мені упаковки вистачає на 3-4 місяці, за умови щоденного використання.

  • Перші серветки дійсно виготовлені зі 100% лляного паперу. Льон є матеріалом з гарною абсорбуючою здатністю. Він має відмінні поглинаючі властивості і може ефективно вбирати рідини, включаючи масла, воду, і звичайно ж шкірний жир.
  • Другі ж, ті що з канабісом, виконані з целюлози, що отримується з хвойних дерев поєднаної з масою каноплi. У свою чергу, конопля за своїми абсорбуючими властивостями не поступається льону, тільки ще й цінуються за свою суперміцність. Не сподобався мені в цьому варіанті тільки один компонент - барвник, який все ж таки може бути алергеном.

    Повторюся, що обидва варіанти дають однаковий ефект, але перший варіант - зі 100% льону мені здається безпечнішим у використанні).

Серветки не відрізняються один від одного за текстурою, формою та щільністю. Різні вони тільки за кольором.

  • Розмір: 9х6 см, невеликі, але зручні у використанні. За формою - прямокутні.
  • Текстура мені нагадує рисовий папір чи кальку. Серветки тонкі, абсолютно гладкі та зовсім трохи ковзаючі, шкіру не травмують. Міцність звичайно кульгає, якщо зовсім трохи потягнути за кінчик серветки, вона почне рватися.
  • Обидві серветки мають досить яскравий та насичений колір, але варто зазначити, що вони не фарбують шкіру та не линяють.
  • Аромат відсутній, що для мене є величезним плюсом)

Думаю, спосіб застосування докладно описувати не потрібно - просто прикласти серветку на жирну ділянку і почекати кілька секунд.

Я використовую серветки як із макіяжем, так і на чистій шкірі. Акуратно проходжу серветкою по проблемній Т-зоні. Жодних неприємних відчуттів під час використання немає. Серветки не рвуться, не розмокають від себуму, що вбирається, не бруднять руки. Зручно і гігієнічно.

Якщо використовувати поверх макіяжу, то серветка зовсім не "з'їдає" і не розмазує тон та інші декоративні текстури.

Після використання серветка виглядає мокрою, але на дотик у ній не відчувається ніякої жирності).
Для того щоб отримати ідеальну матову шкіру мені вистачає 2 серветки. Якщо шкіра без макіяжу, то чудово обходжусь і однією).

Для того щоб показати ефект цих серветок я капнула в долоньку 4 краплі жирної олії для волосся.
Перший шар жирності прибирала рожевою серветкою, а другий уже зеленою. Обидві серветки впоралися зі своїм завданням добре. Тут же слід врахувати, що олія жирніша і щільніша, ніж шкірне сало). Після використання 2-х серветок шкіра стала абсолютно матовою, як візуально, так і на дотик, навіть не довелося мити руки).

  • Відмінно матують Шкіра миттєво набуває матовості. Крім цього, пори стають менш помітними, а обличчя виглядає свіжим, начебто макіяж тільки нанесений.
  • Абсолютно не псують макіяж. Головне не терти шкіру)
  • Звичайно,доглядових властивостей серветки не мають, але і не шкодять (не сушать шкіру, не провокують висипів). Вважаю, що краще прибирати зі шкіри зайву жирність, ніж запечатувати її новим шаром косметики. Наприклад, пудра у кілька шарів підкреслює пори, забиває їх і під сонцем виглядає як шар борошна). Тож серветки опосередковано допомагають підтримувати шкіру в гарному стані.
  • Стійкість матування залежить вже не від серветок, а від типу шкіри. Моїй (комбінованій шкірі) вистачає 2-4 серветок на цілий день, навіть за сильної спеки).
  • Можна використовувати не лише для прибирання себуму). Серветки дуже виручають, коли потрібно зробити глянсову помаду матовою або перетворити яскравий відтінок помади в денний варіант. Достатньо кілька разів промокнути нафарбовані губи серветкою, щоб отримати бажаний результат).

Матувальні серветки для обличчя від Via Beauty рекомендую. Зручні, якісні, економічні, ефективні, багатофункціональні. Що ще потрібно від серветок?).

Однак, я вже замовила конкурента цим серветками - вулканічний ролер, який вже не раз рекомендували дівчата). Буде дуже цікаво порівняти результат).
Дякую за увагу💕