Болгарський букет троянд в маленькій бутилочці.
Огляд на Ikarov Floral Rose Water
Я обожнюю користуватися тонерами і різними спреями, які приємно освіжають шкіру. Особливо це актуально влітку. В спекотні дні, замість усієї б’юті-рутини я користуюся тільки спреями.
Цей спрей мій улюблений. Цей продукт достатньо популярний, він продається в багатьох магазинах в тому числі на Амазоні. Але він не є масмаркетом склад і пакування є тому підтвердженням. Цінова категорія середня, якщо потрапити в акцію, то його можна придбати за дуже приємною ціною.
Натуральність
В складі тільки Rosa Damascena Flower Water. (Дамаська троянда це кущова троянда, з неї можна зібрати найбільше ефірної олії, а також вона є їстівною.) Запах тоніку не яскравий трояндовий, а ніжний, мені особисто нагадує трояндовий чай, який простояв 2-3 дні. Важливо, що це не вода з ефірною олією, а саме витяжка з квіток.
Ефект
Засіб неймовірно приємний. Запах продукту заспокоює розслабляє. Оприскувач рівномірно розподіляє засіб малесенькими капельками. Во да не залишає липкості, не стягує шкіру не відчувається тяжкості.
Спрей можна використовувати і в якості тоніка, протирати лице ватним спонжем. Можна робити компреси в тому числі на очі, для розслаблення. І замість талої води, просто обризгувати лице, за потреби.
Саме останній варіант використання я і застосовую. Мені здається, що занадто жорстоко, виливати якісний засіб на ватний диск. До речі, даного продукту мені вистачає на 3 місяці (інколи довше).
Еко пакування
Коли хороший продукт запакований в екопереробне пакування - це просто захоплення! Що може бути краще ніж симбіоз людини з природою, коли твоє бажання краси і комфорту не шкодить в природі? Особисто для мене це ідеальне поєднання.
Поділіться, будь ласка, в коментах продукцією середньою цінової категорії з таким самим крутим поєднанням якості і екопакування.
Коментарі (0)