wowmom

Чорний бальзам для губ - декор чи догляд?

Чорний бальзам для губ - декор чи догляд?

Привіт, красуні!

Тільки вчора повернулась з відпустки (ну як відпустки...похід з палатками вважається відпочинком, а?!), і, звичайно, я з собою не брала купу косметики. Тонік, крем з спф, гель алое і бальзам для губ. Дуже давно хотіла спробувати тінт бальзам від українського виробника Colour Intense, адже, за описом, він повинен не тільки доглядати за вустами, а ще й надавати красивий колір.

На мій погляд, це як раз ідеальне рішення, якщо повноцінно фарбуватися не хочеться, але виглядати класно - хочеться:-)

Чорний бальзам для губ - декор чи догляд?

Фішкою цього бальзаму є те, що стік має чорний колір, і у тік-тоці багато блогерів порівнювали його зі знаменитим чорним бальзамом від Givenchy.

Люксовий "аналог" я ніколи не пробувала, а от український...чому б ні?

До того ж 4 грами продукту вистачить надовго, а коштує бальзам менше 50 грн

Бальзам випускається у коробочці, на якій можна знайти всю інформацію, починаючи зі складу, обіцянок, закінчуючи інформацією про виробника, але сама упаковка, чесно, так собі.

І все б нічого, бо гріх придиратися до такого бюджетного засобу, але я зрозуміла, що мене дуже дратує пластикова кришка, яка постійно злітає у косметичці.

Вихід один - користуватися бальзамом тільки вдома.

Тепер перейдемо до позитивних моментів, завдяки яким Colour Intense Tint Lip Balm став дуже популярним.

Бальзам класно пахне. Віддушка не хімозна, приємна, і відчувається лише в момент нанесення.

До речі, формула бальзаму досить м'яка, і він приємно лягає на губи.

Бальзам залишає приємний ягідний відтінок, але щоб його було помітно, треба добре так його повозюкати, бо якщо нанести тонкий шар, то кольору ви не побачите.

Це не є мінус, адже не всім потрібен яскравий тінт, але якщо ви купуєте бальзам саме заради декоративних функцій, можете бути розчарованими.

Тінт тримається, до речі, не дуже довго.

Щодо доглядових властивостей, то загальну оцінку я б поставила 4 з 5.

Поки бальзам є на губах, все супер, шкіра м'яка та зволожена. Але як тільки ви його стерли/з'їли/змили, відчувається сухість, та виникає невимовне бажання ненести бальзам повторно. Тобто ніякої пролонгованої або накопичувальної дії, я не побачила.

Colour Intense Tint Lip Balm не можна назвати повноцінним доглядом за губами, і також не можна назвати тінтом/помадою/блиском.

Це щось посередині, але без негативних емоцій.

Думаю, це класний варіант для підлітків, яким не можна/не хочеться яскраво фарбуватися, але треба непомітно підкреслити вуста. Або якщо ви звикли часто поновлювати помади, та полюбляєте ніжні напівпрозорі текстури - вам також сподобається.

Я просто з іншого табору.

Дякую за увагу 😘