Чи ді йсно захищає від сонця SPF від Cosrx
SPF чи дійсно він так важливий?
Так!!! Це напевно найголовніше що має бути у будь-якої людини кожного дня.
Раніше я не вважала спф чимось важливим і користувалась тільки влітку і тільки на пляжі. Згодом я виявила, що в мене доволі сильна алергія на сонце і почала користуватись частіше спф. Але це були бюджетні засоби які від спф мали тільки назву.
Так от, коли вже прийшов час і я почала повноцінний догляд за своїм обличчям, який включає кислоти, тоді почала шукати дійсно класний спф, який впорається з моїми вимогами. Саме тоді мою увагу привернув SPF від COSRX, який став невідмінним помічником моєї ранкової та вечірньої рутини.
Його структура спочатку мене налякала, він доволі білий і щільний та здавався занадто жирним.
Перший час він дійсно блищав на моєму обличчі та згодом став повністю поглинатись не залишаючи якогось сліду.
В мене комбі шкіра і влітку іноді лице від нього блищить але для мене це не є проблемою. Він неймовірно захищає від сонця. Нанесення макіяжу не викликає жодних проблем. І головною перевагою є те, що в мене він не скочується!
Так, засоби для догляду це доволі індивідуальна тема але мені він підійшов і тому я можу сміливо його рекомендувати. За свою ціну це неймовірний засіб який в свою чергу ще й дуже приємно пахне і зволожує шкіру 🪷
Коментарі (0)