Бокс Shelly
Період тестування закінчився і я готова поділитись враженнями від продуктів бренду Shelly.
Даний бокс складається з 6 продуктів. 2 - суто для ніг, 1 - для рук, 1 - і для рук і для ніг і 2 - для нігтів.
Ну що, давайте розберемося що, як і для чого😉
Скраб
Буду описувати даний бокс в порядку користуванням продуктів.
Перший на тестуванні був скраб. Це цукрова субстанція ніжно-бузкового кольору, що пахне як пральний порошок. Скраб позиціонується для рук і ніг. Чудово відлущує і пом'якшує шкіру, доволі сильно абразивний, тому бажано вище кисті та стопи не раджу ним мазаться.
Враження трьох людей:
Мого чоловіка - руки стали ніжніше;
Моєї мами - класно, дуже м'які руки і трохи змило засмагу😂;
Мої - приємні відчуття чистоти до "скрипу"
Гідрогелева маска
Перший раз бачу формат гідрогелевої маски для рук. І мені прям дуже цікаво було який же ефект вона даватиме на руках. Маски аж 200 грам сухого порошку з вкрапленнями трояндових пелюсток. Особисто я ці пелюстки не зацінила, бо якоїсь ще функції окрім декоративної вони не несуть, та й декоративної функції там дуже з натягом. Але маска дійсно лишає приємні відчуття після того, як її зняти, шкіра ніби наживлена і зволожена.
Відчуття мами - незвичайно, і ручки дуже м'які після маски.
Відчуття чоловіка - застигає не дуже приємно, але сухості немає після неї.
Мої відчуття - щось середнє між чоловіком і мамою. Мені сподобався ефект, але не сподобалось як його досягати😅
Сироватка для зміцнення нігтів
Злегка масляниста сироватка, що доволі швидко вбирається. Пахне ледь-ледь чимось солоденьким і після неї поверхня нігтя вигляє естетичніше (на мій погляд)
Сироваткою користувались кожного дня. У чоловіка нігті стали блискучишіми. А я нажаль ефекту не побачила, бо я часто руками взаємодію з агресивними миючими і дезінфікуючими субстанціями. Але приємний самомасаж рук це завжди добре 🤗