Kizza

Бокс Shelly

Бокс Shelly

Даний бокс складається з 6 продуктів. 2 - суто для ніг, 1 - для рук, 1 - і для рук і для ніг і 2 - для нігтів.

Ну що, давайте розберемося що, як і для чого😉

Бокс Shelly

Буду описувати даний бокс в порядку користуванням продуктів.

Перший на тестуванні був скраб. Це цукрова субстанція ніжно-бузкового кольору, що пахне як пральний порошок. Скраб позиціонується для рук і ніг. Чудово відлущує і пом'якшує шкіру, доволі сильно абразивний, тому бажано вище кисті та стопи не раджу ним мазаться.

Враження трьох людей:

Мого чоловіка - руки стали ніжніше;

Моєї мами - класно, дуже м'які руки і трохи змило засмагу😂;

Мої - приємні відчуття чистоти до "скрипу"

Перший раз бачу формат гідрогелевої маски для рук. І мені прям дуже цікаво було який же ефект вона даватиме на руках. Маски аж 200 грам сухого порошку з вкрапленнями трояндових пелюсток. Особисто я ці пелюстки не зацінила, бо якоїсь ще функції окрім декоративної вони не несуть, та й декоративної функції там дуже з натягом. Але маска дійсно лишає приємні відчуття після того, як її зняти, шкіра ніби наживлена і зволожена.

Відчуття мами - незвичайно, і ручки дуже м'які після маски.

Відчуття чоловіка - застигає не дуже приємно, але сухості немає після неї.

Мої відчуття - щось середнє між чоловіком і мамою. Мені сподобався ефект, але не сподобалось як його досягати😅

Злегка масляниста сироватка, що доволі швидко вбирається. Пахне ледь-ледь чимось солоденьким і після неї поверхня нігтя вигляє естетичніше (на мій погляд)

Сироваткою користувались кожного дня. У чоловіка нігті стали блискучишіми. А я нажаль ефекту не побачила, бо я часто руками взаємодію з агресивними миючими і дезінфікуючими субстанціями. Але приємний самомасаж рук це завжди добре 🤗

Масло хороше, після самомасажу лишаються приємні відчуття. Але аромат такої хімозненької суниці. Лишається аромат недовго, тому великою проблемою я б це не назвала.

СПА процедури для рук пройшли успішно. За тиждень маскою і скрабом ми нашою родиною користувались 3 рази. Сироватка+олія були в рутині кожного вечора.

Тут довго розказувати не буду - це чудовий, доволі сильноабразивний засіб. Ніжки чисті і відлушені. Я задоволена 👍але наголошую - срабинки доволі гострі тому за межі стоп і кистей не заходьте!!!

Педикюр сама собі я не вмію робити, але в цих шкарпектках я чесно лежала 15 хвилин. В принципі мені ефект схожий до поживного крема, що був нанесений товстим шаром під пакет і пару теплих шкарпеток для створення "парникового ефекту". Як для салонів в якості додаткового догляду - це супер. Як для домашнього використання... Ну особисто для мене це неефективно і занадто багато мороки. Для моїх ніг ця емульсія була як приємно зволожуюча масочка 🙂

От що-що, а дезодоруючий засіб для ніг - це якраз те, що я можу оцінити прям найкраще. Аромат Мені нагадує трохи алкогольні лимонні кірки і це прям 🔥. Розпилювач щедрий: одного цілеспрямованого пшика може хватить для обробки однієї ступні. Захищає він добре. Ноги під вечір були не такі ароматні, як завжди. Але нажаль у мене цей засіб подекуди відчувався (шкарпетки липли до підошви ніг). Можливо не давала добре просохнути.

Найдієвішими і найефективнішими засобами для мене були Скраб і Дезодоруючий засіб 👏

На другому місці комфортно розмістились сироватка і масло для кутикули.

Третє місце - альгінатна маска для рук, за незручний для мене формат.

Ну і четверте місце займають шкарпетки, які я не оцінила, скоріш за все через те, що це салонна процедура яка має бути підкріплена "до" і "пост" обробкою ніжок.

Сумарно, знайомство з брендом було успішним то ж я залюбки подивлюсь що в них ще цікавенького є❤️❤️❤️