Nata_Po

Мова піде за бюджетну матову помаду Eveline)

Мова піде за бюджетну матову помаду Eveline)

Довгий час я перебувала у пошуках ідеальної матової помади, яка буде не лише комфортною у носінні, але і матиме потрібні мені відтінки. І, випадково я наткнулась на цю помаду від Eveline, і що ж я думаю.

Ми маємо доволі класичне упакування з завуженим до кінчика аплікатором, яким доволі зручно наносити помаду.

Також тут є певний аромат. Він мені щось дуже нагадує, але не можу зрозуміти. Можливо колисьмала подібну віддушку у милі, чи блисках, але вона мені, якщо чесно не дуже заходить і, на жаль, я її відчуваю певний час на губах (а так завжди відбувається, коли аромат не подобається).

Я придбалапомаду у 13 відтінку (Peach flatters) і мушу визнати, що в упаковці помада здається більш тепло-рожевою з незначним персиковим підтоном. Натомість на губах вона в мене іде в більш прохолодний відтінок, і я не можу сказати, що мені це дуже імпонує.

В плані нанесення я не мала жодних проблем. Помада є мусовою і наноситься як кремчик для губ, застигає не миттєво і не є суперстійкою. Після застигання помада все одно залигшає відбитки на руці, якщо її поцілувати. І, особисто я її відчуваю на губах, наче от якесь масло, чи щось подібне. Вона не є жирною, важкою, липкою, чи ще щось, але я відчуваю, що у мене щось є на губах.

Робила свотч на руці і окремо фото вигляду на губах. Можливо у мене достатньо теплий підтон шкіри, тому на контрасті помада дає оцей холодний відтінок з фіолеовим підтоном, можливо, вона справді має оцю прохолоду, складно скзаати.

Також я спочатку не помітила, а вже на фото побачила, що таким широким свотчем помада наноситься смугами. На губах я подібного не відмічала.

Висновок: помада за свої гроші більше ніж окей. Потрібно лише підібрати собі відтінок, щоб не було казусів, як в мене)

Але, моєю улюбленою та найбільш використованою помадою є матові від Catrice - (https://club.makeup.com.ua/post/10592/).