Желейні вед медики для волосся: курс прийому в 30 днів
Давно хотіла спробувати вітаміни Noble Health Misie For Hair. Знайти їх можна було лише з доставкою з ЄС.
Зроблено у: Польщі;
Як для вітамінів, вартість адекватна: до 10€.
Баночки бувають різних форм: у мене циліндрична. Вміщує 60 ведмежат. Р
івно стільки потрібно проходження місячного курсу прийому вітамінів.
Особливості Noble Health Misie For Hair:
- кожна «пандочка» містить 12 цінних речовин;
- легкий апельсиновий аромат;
- комплекс вітамінів А, Е, В3, В6;
- збагачені цинком, селеном і біотином;
- містять марганець, що благотворно впливає на обмін білків;
- надають зміцнювальний вплив;
- запорука природної краси і сили волосся.
До складу сходить цінний мікс вітамінів, серед яких є біотин для здоров'я волосся . Також у складі компоненти для створення привабливої форми – желейних ведмедиків та натуральний ароматизатор.
Спосіб застосування:
Приймати 2 штуки щодня, ретельно прожувати
Дуже сподобався формат: на баночку, як і її зміст, приємно поглянути. Відповідно, про прийом вітамінів не забудеш ніяк. Ведмедики не тугі, з легким апельсиновим смаком. Жувати легко. Сподобалися більше, ніж стандартні желейки.
Приймати почала в активний період випадання волосся. На першому тижні вже були помітні покращення: волосся випадало менше, при прибиранні не було цілих грудок як раніше. Не можу сказати, що проблема цілком вирішилась. Хоча, норма випадання волосся на день у здорової людини – від 50 до 100 волосин.
Через місяць помітила: активний ріст дрібних волосків та поява нових. Вони й раніше з'являлися, але зараз явно набрали обертів.
Щодо самопочуття: нічого не змінилося. Припливу сил або поліпшення сну не було. Через час швидше за все повторю курс. Вітаміни сподобалися. Універсальний комплекс для жіночої краси!
_________
Вітаміни для волосся Noble Health Misie For Hair
Коментарі (0)