Nata_Po

Чудова альтернатива Tangle Teezer

Чудова альтернатива Tangle Teezer

На хвилі популяризація щіток від Tangle Teezer я чомусь не повірила хайпу, який крутився навколо них і вирішила почати з аналога українського бренду Ласкава, щоб хоча би зрозуміти механіку та побачити чи підходить вона для мого неслухняного волосся.

Щітка зроблена з пластику, як і зубчики. Вона зроблена з двох половинок, в даній щітці вони розділені кольорами. І, як тут, так і в Tangle Teezer, після тривалого користування пластик починає якосьвигинатись і нижня кришечка починає відпадати. Вірніше не так відпадати, як просто роз'єднуватись, бо кріплення через деформацію гірше тримаються і це мінуси обидвох щіток.

ТІльки тут можливо не так шкода, бо 100 грн, а Tangle Teezer я придбала за 500 і через півроку вона аналогічно розпадається. І якось це дивно дуже.

З приємного, щітку можна підібрати будь-яку залежно від бажаних кольорів та розмірів.

Отже, як я вже казала, я маю велику щітку і меншого розміру для подорожей чи сумочки, бо вона достатньо плоскаі не займає багато місця.

До речі, на фото якраз маленький варіант, спціально розпакувала нову, бо все ж вона виглядає краще за ті, які я використовую на постійній основі.

А нижче якраз 3 щіточки, велика і малі, які є вмене.

Я їх використовую, як для сухохо, так і мокрого розчісування. А велику зараз перевела для розподілення маски чи бальзаму під час миття. Цей лайфхак виявився дуже зручним, по перше розплутує волосся, по друге якісно і рівномірно розподіляє доглядовий засіб, без перенасичення в якійсь окремій ділянці.

Особисто я не поміттила суттєвої різниці у порівня з тізером. І там, і там при тривалому використані зубчики починають трошки вигинатись в сторони. І одна, і інша добре прочісують волосся, не деруть. Тому я ними абсолютно задоволена.

АЛЕ, перед тим, як писати відгук зайшла на сторінку щіточки і побачила доволі багато гнівних коментарів, що щітка тверда, дере волосся, дряпає шкіру голови. І мені здається, що це якась невдала партія. Бо щітка, яка на фото, я її купувала порівняно нещодавно і вона справді твердіша та жорсткіша за 3 моїх старі. Так і є, тож думаю, що не пощастило з партією. Бо мої щіточки м'якенькі, зручненькі і чудові для мого неслухняного волосся, ще й за такі кошти)

Тому можу сміливо рекомендувати, як бюджетну альтернативу бестселлеру щіток)