ksnklb

Крем для відновлення захисних функцій 🤍

Крем для відновлення захисних функцій 🤍

Захворіти влітку це ще треба мати таке везіння😅 Через це і ще через один засіб (але це потрібно ще перевірити і довести) у мене на деяких ділянках шкіра стала сухіша і тут я згадала про пробник крему Biotherm Cera Repair Barrier Cream. По-ідеї він би мав покращити стан шкіри) Фото шкіри нижче).

Крем для відновлення захисних функцій 🤍

Сам тюб, він 5ml, можна побачити у порівняні з відомим бальзамом від Mermade, це маленький тюбик, який буде зручний всюди. Та це лише пробник, тому не варто зупинятись.

З крутих штук у складі:
• Life Plankton™ – пробіотичний екстракт, на 100% натуральний, відновлюваний, біорозкладний, регенерує, розгладжує, зволожує

• кераміди – запобігають сухості й подразненню шкіри, створюють захисний бар'єр, захищають від негативного впливу довкілля, мають антивікові властивості

Важливо:
Немає spf
Підійде усім типам шкіри
18+, має антивікову дію

Важливо:
Немає spf
Підійде усім типам шкіри
18+, має антивікову дію

Та основна функція: Відновлення, зміцнення шкірного бар'єру, Захист від зовнішніх впливів, Заспокоєння шкіри.

Колір: білий.
Консистенція: легка, більш гелева, не густа.
Запах: приємний свіжий косметичний аромат.

Як виглядає на обличчі: Вбирається у шкіру досить скоро. Після несення деякий час може відчуватись на шкірі.
Одразу після нанесення і пізніше буде залишатись блиск на обличчі, він не виглядає як жирний, але помітний. Липкість відчувається до години після нанесення, не сильна і здебільшого на чолі.
Крем я наношу зазвичай на сироватку (зранку), вона не скочується. А от перед нанесенням тону чи spf краще почекати декілька хвилин, щоб лягнули рівно.

До цього я мала шкіру з лущенням та почервонінням.
Пори у мене були видимі у Т-зоні.

Два дні застосування: зникло почервоніння, лущення ще залишилось на носі.
З порами, прищиками нічого не змінилось, крем покращив вигляд шкіри.

Фото одразу після вмивання пінкою.

Тиждень застосування: лущення зникло. Сама шкіра виглядає гарно, з порами чи прищиками особливо нічого не сталось. Загальний стан мені подобається. Попри приймання ліків шкіра виглядає свіжою.

Фото одразу після вмивання пінкою.

Крем дійсно покращив стан шкіри, зволожив її та заспокоїв. На пори чи прищики не помітила видимого впливу, декілька дрібних висипів зникло, декілька з'явилось, це нормально перед менструальним циклом. Через легку текстуру не забив пори. Тому на крем дійсно варто звернути увагу, результат помітний вже після тижня застосування. Дуже рада, що цей пробник до мене потрапив, розглядаю варіант на зимовий період замовити собі повний формат. Звісно, ціна висока та у крема доволі малий розхід, тому повинно вистачити надовго.