Парфуми, які я бачу на героїнях Секс і місто
Про Відчайдушних домогосподарок поговорили, перейдемо до цих красунь
Було дуже цікаво обговорювати попередню частину https://club.makeup.com.ua/post/15928/, тож сподіваюсь, що тут теж зможу підібрати щось гарне, хоча зізнатися чесно, ці героїні були вже важчі для мене)
Секс і місто я теж тільки-но додивилася вперше, не знаю як так вийшло). Він прикольний тим, що мабуть кожна дівчина зможе впізнати себе хоча б в одній ситуації. Скоріш за все так він і став культовим, і цю четвірку подружок знають майже всі.
Керрі Бредшоу
Головна героїня, стильна, володарка шикарної колекції туфель, пише статті на тему відносин. Купа чоловіків від неї в захваті. Думаю, що її парфуми якраві, але благородні, солодкі та пряні.
Tom Ford Tobacco Vanille - ну це перше що спадає на думку! Керрі з цигаркою біля вікна дивиться на Н'ю-Йорк та розмірковує над своїм життям)
BDK Parfums Rouge Smoking - і знову дим, який обрамляє купу сухофруктів та вишні. Пасуватиме до її яскравих та жіночних нарядів в прохолодну погоду.
Initio Parfums Absolute Aphrodisiac - ніжний та звабливий аромат Керрі, коли вона знову втрачає голову і тане в руках чоловіка її мріїї. Такий же солодко-ванільний, як ті хвилини, що вона проводить в його обіймах.
Саманта Джонс
Успішна жінка, власниця бізнесу, що змінює чоловіків наче рукавички та не вірить в кохання. Її аромати статусні, яскраві та сексуальні.
Marc-Antoine Barrois Ganymede - бо перед вами жінка з грошима, зв'язками та сталевим стрижнем. Вона готова до будь чого)
Fucking Fabulous Tom Ford - статусний та стильний аромат, що ще раз підкреслить хто тут "мамік".
Kilian Paris Love Don`t Be Shy - що-що, а скромність то точно не про Саманту! Тваринна пристрасть та розкіш - те що їй треба.
Шарлотта Йорк
Елегантна, освічена, романтична. Вона налаштована на серйозні стосунки та пошуки кохання всього життя.
Звісно, Шарлотта носить ніжні, дівочі, красиві аромати, які підкреслюють її романтичну натуру.
Parfums de Marly Delina - це точно про неї. Так пахне величезний букет півоній та троянд, якими вона прикрашає свою вишукану квартиру в шовковому рожевому халаті.
Kilian Paris Angels' Share - аромат для затишного вечора біля каміну з коханим. Пиріг Шарлотта зробила для нього сама.
Maison Francis Kurkdjian 724 - початок у цього аромата яскравий білоквітковий (чесно кажучі не люблю ці перші 15-20 хвилин)), а от його деревинно-мускусна база просто неймовірно красива та зваблива, а головне "дорога" та витончена.
Міранда Гоббс
Вона цілеспрямована. раціональна, розумна. Її парфуми свіжі, або затишні, що підходять для роботи в офісі, виходів с подружками та побаченнь з чоловіками. Її аромати здебільшого унісекс, без відвертої жіночності.
Le Labo Another 13 - шикарний варіант для роботи в офісі, альдегідний, мускусний, чистий. Пітдкреслить її серйозність, але натякне на привабливість.
Diptyque Tam Dao - деревинно-ванільний, медитативний. Універсальний, підійде для кожного заходу - і походу в бар, і побачення, і вечора на самоті біля телевізору.
Memo Italian Leather - шкіряний, ванільний, трохи грубий аромат, для моментів, коли Міранда "вправляє" комусь мізки)
Тож чекаю вашу думку, чи бачите ви такі ж аромати, або може у вас виникли зовсім інші парфумерні ассоціації? Бо це все здебільшого аромати, якими я користуюсь сама, а я все ж не знайома ще з дуже великою кількістю парфумів.
Коментарі (0)