Оліч

Парфуми, які я бачу на героїнях Секс і місто

Парфуми, які я бачу на героїнях Секс і місто

Було дуже цікаво обговорювати попередню частину https://club.makeup.com.ua/post/15928/, тож сподіваюсь, що тут теж зможу підібрати щось гарне, хоча зізнатися чесно, ці героїні були вже важчі для мене)

Секс і місто я теж тільки-но додивилася вперше, не знаю як так вийшло). Він прикольний тим, що мабуть кожна дівчина зможе впізнати себе хоча б в одній ситуації. Скоріш за все так він і став культовим, і цю четвірку подружок знають майже всі.

Головна героїня, стильна, володарка шикарної колекції туфель, пише статті на тему відносин. Купа чоловіків від неї в захваті. Думаю, що її парфуми якраві, але благородні, солодкі та пряні.

Tom Ford Tobacco Vanille - ну це перше що спадає на думку! Керрі з цигаркою біля вікна дивиться на Н'ю-Йорк та розмірковує над своїм життям)

BDK Parfums Rouge Smoking - і знову дим, який обрамляє купу сухофруктів та вишні. Пасуватиме до її яскравих та жіночних нарядів в прохолодну погоду.

Initio Parfums Absolute Aphrodisiac - ніжний та звабливий аромат Керрі, коли вона знову втрачає голову і тане в руках чоловіка її мріїї. Такий же солодко-ванільний, як ті хвилини, що вона проводить в його обіймах.

Успішна жінка, власниця бізнесу, що змінює чоловіків наче рукавички та не вірить в кохання. Її аромати статусні, яскраві та сексуальні.

Marc-Antoine Barrois Ganymede - бо перед вами жінка з грошима, зв'язками та сталевим стрижнем. Вона готова до будь чого)

Fucking Fabulous Tom Ford - статусний та стильний аромат, що ще раз підкреслить хто тут "мамік".

Kilian Paris Love Don`t Be Shy - що-що, а скромність то точно не про Саманту! Тваринна пристрасть та розкіш - те що їй треба.

Елегантна, освічена, романтична. Вона налаштована на серйозні стосунки та пошуки кохання всього життя.

Звісно, Шарлотта носить ніжні, дівочі, красиві аромати, які підкреслюють її романтичну натуру.

Parfums de Marly Delina - це точно про неї. Так пахне величезний букет півоній та троянд, якими вона прикрашає свою вишукану квартиру в шовковому рожевому халаті.

Kilian Paris Angels' Share - аромат для затишного вечора біля каміну з коханим. Пиріг Шарлотта зробила для нього сама.

Maison Francis Kurkdjian 724 - початок у цього аромата яскравий білоквітковий (чесно кажучі не люблю ці перші 15-20 хвилин)), а от його деревинно-мускусна база просто неймовірно красива та зваблива, а головне "дорога" та витончена.

Вона цілеспрямована. раціональна, розумна. Її парфуми свіжі, або затишні, що підходять для роботи в офісі, виходів с подружками та побаченнь з чоловіками. Її аромати здебільшого унісекс, без відвертої жіночності.

Le Labo Another 13 - шикарний варіант для роботи в офісі, альдегідний, мускусний, чистий. Пітдкреслить її серйозність, але натякне на привабливість.

Diptyque Tam Dao - деревинно-ванільний, медитативний. Універсальний, підійде для кожного заходу - і походу в бар, і побачення, і вечора на самоті біля телевізору.

Memo Italian Leather - шкіряний, ванільний, трохи грубий аромат, для моментів, коли Міранда "вправляє" комусь мізки)

Тож чекаю вашу думку, чи бачите ви такі ж аромати, або може у вас виникли зовсім інші парфумерні ассоціації? Бо це все здебільшого аромати, якими я користуюсь сама, а я все ж не знайома ще з дуже великою кількістю парфумів.