Марта К

Розкішне східне масло з італійською душею

Розкішне східне масло з італійською душею

Взимку, коли стовпчик термометра опускається то нижче нуля, то завмирає на позначці "нуль градусів", актуальним стає питання захисту шкіри від морозу та негоди. Якщо для шкіри обличчя та рук засобів є купа – наприклад, перевірені часом захисні креми та бальзами, то щоб знайти хороший засіб для тіла, потрібна удача. Нам хочеться, щоб крем і живив, і мав хороший склад, і щоб добре пахнув. Чи можна вмістити всі ці бажання в одній баночці?

Італійський бренд "Collistar" пропонує любителькам дбати про своє тіло засіб з дорогоцінними маслами "Precious Body Oil". До мого кошика ця олійка потрапила минулого року якраз перед новорічними святами, і маю сказати, що про цю покупку я ще жодного разу не пожалкувала. Мені подобається наносити її після душу, коли шкіра розпарена, і вона швидко вбирається. Шкіра залишається м'якою на дотик, доглянутою, і пахне по східному апетитно. В складі масло мигдалю, кунжута, соняшника, рисових зародків, екстракти дамасської троянди, шафрану та гіркого імбиря.

Якщо вам захочеться доповнити свій догляд за тілом, раджу спробувати це масло. Крім того, в лінійці є ще скраб для тіла з цукром, який дуже ніжно очищує шкіру, залишає по собі такий самий східний аромат і не залишає відчуття сухості чи стягнутості.

Тож, якщо вам захочеться відчути себе індійською принцесою, спробуйте цю олійку від "Collistar" і дозвольте собі насолодитися розкішними оліями.

Розкішне східне масло з італійською душею
Марта К
2
Підписники
0