Ya Yana

Очевидно неочевидне

Очевидно неочевидне

Скажу одразу, що розповідаю тут про власний досвід. Якщо для вас це стане вдалою порадою — я буду щасливою (і ви, сподіваюсь, також). А якщо ви з тих, для кого це все очевидні речі — взагалі чудово, значить ми всі, нарешті, на новому рівні секс-просвіти.

Я не брехатиму, якщо скажу, що ці презервативи відкрили для мене новий світ. Світ без болю, подразнень, і того страшного слова, що починається на «м» та закінчується на «олочниця». Не говоритимемо його вголос, бо інколи здається, що навіть це здатне її провокувати.

Так, я чула, що існує алергія на латекс, але думала, що її наслідки якісь фатальні, типу, тебе одразу забирають на кареті швидкої, як з алергією на горіхи чи отруєнням рибою фугу. Але в мене, вона проявлялась іншим чином. Неприємне печіння (але не настільки, що це не можна терпіти), періодичні, а інколи часті слова на «м», які я пов’язувала більше зі стресом (у кого з нас його нема?). Інколи симптомів взагалі майже не було, але фоновий дискомфорт я відчувала майже завжди. Грішила саме на лубрикант і намагалась не експериментувати з усіма цими «прискорює її, сповільнює його», ефекти тепла, холоду і таке інше.

Але ні, це алергія на латекс, у не найважчій її формі, але вона присутня. Я не з тих, хто любить гуглити і знаходити собі діагнози в інтернеті, але достатньо було один раз спробувати безлатексні презервативи, щоб не відчути більше жодного дискомфорту і зрозуміти, що було не так.

Шкодую, що не дійшла до цього раніше, і дякую дівчатам, які писали про це пости тут, ви допомогли мені вирішити цю проблему.

Матеріал — поліізопрен — синтетичний вдосконалений аналог латексу, який підходить для тих, хто має алергію.

Лубрикант на основі силікону. Будьте уважні, якщо додаєте інший лубрикант, краще обрати Durex® RealFeel тієї ж лінійки. Так, лубрикантів на масляній основі майже вже ніде не знайдеш, але я нагадаю, що вони роз’їдають презервативи і безлатексні також.

Запах. На пакованні пишуть, що він покращений. Як на мене, його майже нема, нічого супер пахучого чи неприємного запаху китайських іграшок, який може провокувати силікон, немає.

Відчуття. Обійдемося без вологих описів з бульварних романів, але скажу одне, вони дуже комфортні для обох партнерів. Якщо вас лякає підвищена товщина, то так, це трошки інші відчуття, ніж з ультратонкими, але для мене це не велика ціна за відсутність алергії.

Дівчатка та хлопчики, чи скоріше жінки та чоловіки, бажаю кожному отримувати від сексу лише насолоду, без усіляких «але». І пам’ятайте, що безпека та ваш комфорт — понад усе.

P.S. Нагадаю про те, як Дюрекс підвищують зручність своєї продукції. Презерватив поміщений в індивідуальне паковання. З одної сторони воно повністю біле, а з іншої розміщено лого бренду. Так от, сторона з лого — це завжди нижня частина презерватива. Здавалося б, дрібничка, але це знання допоможе вам у відповідальний момент.