krislemly

Бальзам для губ від Sol de Janeiro☀️

Бальзам для губ від Sol de Janeiro☀️

Привіт-привіт)

Сьогодні у нас на огляді мій улюбленець - бальзам для губ від

Останнім часом користуюсь тільки ним, а інші бальзамчики сумують, до них рука не тягнеться.

Обʼєм: 6.2g.

Пакування: бальзам знаходиться в картонній коробочці, яскраво жовтого кольору. А сам бальзам представлений у вигляді стику, корпус зроблений з жовтого пластику, а зверху велика біла кришечка з чорними написами. Дизайн подібний до всіх продуктів цього бренду.

Викручується бальзам за рахунок механізму внизу стика. Працює ідеально, викручує бальзам плавно та поступово, з такою ж легкістю закручується назад у корпус.

Бальзам для губ від Sol de Janeiro☀️

Склад:

  • олія купуасу – затримує вологу, підтримує еластичність
  • кокосова олія – живить, зволожує й пом’якшує
  • олія асаї – багата на антиоксиданти, захищає й зберігає молодий вигляд
  • не містить штучних барвників і мінеральних олій, глютену, фталатів, силікону, сої, PEG, тальку, сульфатів, спирту, горіхів і мікрогранул.

Аромат: неймовірний, один в один, як у крема з цієї лінійки, дуже смачний та насичений. Відчуваю тропічні фрукти, по типу манго та кокосу, плюс ще якісь дуже солодкі нотки карамелі або ванілі. Аромат настільки класний, що постійно хочеться брати бальзамчик в руки на нюхати його.

Колір у бальзаму трішки бежево-жовтий, як у олії, але на губах не дає жодного відтінку, він безбарвний.

Консистенція масляниста, але при цьому він не щільний, на губи лягає тоненьким шаром, можна нашарувати скільки завгодно, відчувається як олія для губ.

Мої враження від використання: бальзам дуже добре живить шкіру губ, розгладжуються всі лущення на губах пропадають сухість стягнутість.

Шкіра губ починає виглядати значно краще ніж до використання бальзаму.

Бальзам на губах не скочується. Через кілька годин на губах не з'являються білі смуги, які іноді бувають від інших засобів, а якщо облизувати губи, то ніякого смаку не відчувається, він не гірчить і не присмаку. Після того як бальзам зникне, губи також залишаються зволоженими, та м'якими, тобто ефект від бальзаму накопичувальний.