MERMADE

Mermade-шлях продукції, до того як вона потрапить до вас🎁

Mermade-шлях продукції, до того як вона потрапить до вас🎁

Наші продукти завжди проходять ретельне тестування, до початку запуску масштабного виробництва, для того, щоб ви отримали якісний продукт, який привнесе у щоденний догляд трошки казковості та чарів🦄

👩‍🔬При кожному запуску нового продукту або зміни формули ми проводимо тестування. 🧬Спочатку формули розробляють або корегують технологи-розробники нашої виробничої лабораторії (ми називаємо їх феями🧚), підбираючи сировину, що повністю відповідає вимогам до якості та безпечності для виробництва косметичної продукції. Далі проводять лабораторні тестування ☑️ щодо стабільності формули та тільки потім готується партія зразків для тестування саме споживчих характеристик 🧩.

Проводиться воно на групі споживачів 👱‍♀️👩‍🦳🧑‍🦳👩‍🦰👩👩‍🦱🧓 та повністю відповідає етичним принципам, а ароматні та сяючі продукти, що перевіряються, вже оцінені як безпечні. Тестування проводиться на цільових групах населення і визначається суворими критеріями включення/виключення 👩‍💻✍️ . Цільова аудиторія для тестування підбирається таким чином, щоб максимально об'єктивно оцінитизаявлену ефективність⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️властивостей та зовнішню привабливість для споживача - вік, стать, тип шкіри/волосся, досвід користування іншими доглядовими засобами.

Результати тестування збираються та аналізуються з урахуванням всіх наданих даних та коментарів, якщо відгуки про продукт задовольняють всім визначеним вимогам, влаштовують ароматом та зовнішнім виглядом, продукт в подальшому проходить лабораторні випробування з отриманням підтвердження безпечності 🏅 та тільки після цього починаються справжні чари🧚‍♀️ - серійне виробництво під пильним наглядом феї-технолога. І ви вже отримуєте готовий продукт в зручній та гарній упаковці 🛍, з чарівною русалонькою на етикетці.

Також важливо згадати, що під час тестування з'являються додаткові вимоги до продукту, які передаються підрозділу фей👩‍🔬🧑‍🔬👨‍🔬 для вдосконалення формули, і знову все повторюється поки ми не отримуємо продукт, який здатен задовольнити найвибагливіших користувачів - українських красунь👸)