MERMADE

Ну що, готові до нової серії MERMADE по догляду за обличчям 🤩🤩🤩

Ну що, готові до нової серії MERMADE по догляду за обличчям 🤩🤩🤩

До вашої уваги незвичний для MERMADE дизайн та новий формат 🤭

Після робочого дня хочеться розслабитись, але ж макіяж та пил насичених транспортом вулиць сам себе не змиє(((( Наші феї🧚 придумали як вам допомогти, та зробити процедуру вмивання легкою та приємною!

Балансуючий гель для вмивання MERMADE BioDetox & Hyaluronic Acid чинить не тільки очищаючу та детоксикуючу дію, а й допомагає утримати необхідний рівень гідробалансу шкіри.

🧬Що всередині?

🧩Біофлавоноїди, броколі та алое захищають шкіру обличчя від негативного впливу навколишнього середовища та прискорюють синтез колагену.

🧩Комплекс активних компонентів зволожує та покращує якість захисного бар'єра шкіри.

🧩Д-пантенол та Алантоїн в складі допомагають заспокоїти шкіру та зменшити подразнення.

Якщо потрібно посилили ефект очищення глибоких пор та потурбуватись, наші чарівниці🧚‍♀️-технологи потурбувались і про це, вони створили ензимну маску MERMADE Prozymax HBT & Hygroplex, яка сприяє ефективному очищенню та ексфоліації шкіри, стимулює регенерацію клітин, сприяючи збереженню молодості шкіри.

🧬Що всередині?

🧩Ензими в поєднанні з маслом ши - роблять шкіру більш здоровою та сяючою, зменшують візуальні недоліки.

🧩Пентиленгліколь - пришвидшує проникнення ензимів, тим самим роблячи ефект від маски більш активним та довгим, має виражену зволожуючу дію.

🧩Комплекс низькомолекулярних зволожувачів - сприяє миттєвому зволоженню шкіри під час використання маски

Нанесення крему, особливо влітку не дуже приємна процедура, кому ж подобається ефект маски та зайва жирність на шкірі, допоки він повністю поглинеться. Навпаки хочеться прохолоди та свіжості. Тримай лайфхак від поціновувача жіночої вроди, єдиного чоловіка серед наший фей, 🧚‍♂️технолога Владислава - Крем для обличчя MERMADE Bioflavonoids & Vitamin E, він покращує еластичність та пружність шкіри, підтримує оптимальний рівень її зволоженості.

🧬Що всередині?

🧩Комбінація трьох рослинних екстрактів з цитрусових, броколі та алое попереджає утворення зморшок, прискорюючи синтез колагену.

🧩Олія виноградних кісточок - покращує тонус шкіри та чинить потужну антибактеріальну дію.

🧩Олія насіння лімнантосу - допомагає збалансувати природне вироблення себуму, захищає шкіру від впливу UV-променів, вирівнює тон шкіри.