Mila__Mi

Тонік з алое 2% та крем для обличчя з пробіотиками Sane

Тонік з алое 2% та крем для обличчя з пробіотиками Sane

Дуже часто попадалися мені позитивні відгуки на доглядову косметику від Sane і звичайно я не змогла пройти повз не спробувавши. Тому сьогодні розповім вам про два засоби від бренду. Поїхали 😉

Почну з того, що в мене крем объемом 10 мл, це був чудовий формат щоб затестити данний засіб. На сайті Makeup також можна придбати данний крем в цьому форматі. Як пише виробник, крем підходить для чуттєвої шкіри у якості глибокого зволоження.

🌱Склад натуральний на 90% з активних компонентів можу виділити:
🔸Альфа-Глюкан Олісахарид (підтримує баланс мікрофлори шкіри, знищує шкідливі бактерії на шкірі, покращує захисні властивості шкіри, попереджує передчасне старіння шкіри, знижує чуттєвість шкіри та заспокоює)
🔸Аланін (амінокислота)
🔸Сечовина (зволожує, заспокоює, регенерує та має захисну функцію)
🔸Глютамінова кислота (антиоксидант, пом'якшує)
🔸Фруктоза (зволожує та утримує вологу у шкірі)
🔸Аспарагінова кислота (живить, регенерує, зволожує, омолоджує та відбілює шкіру)
🔸Натрію стеароїл глутамат (антиоксидант, зволожує, пом'якшує, очищує та має антибактеріальну дію)
🔸Изоаміл кокоат (рослинний ліпід, пом'якшує шкіру)
🔸Пропілгептил каприлат (пом'якшує та надає еластичність шкірі)
🔸Гліцерин (волоутримувач, пом'якшує, захищає та зволожує)
🔸Пентилен гліколь (зволожує та утримує вологу у шкірі).

🔸аромат приємний, нагадує солодкі карамельки (не приторний)

🔸має легку, невагому текстуру

🔸швидко поглинається

🔸та великий + для мене те, що крем не забиває пори і дійсно підійде для чуттєвої шкіри бо не викликає подразнень і алергічних реакцій.

Але один з головних мінусів в ньому для мене те, що він не давав моїй шкірі потрібного зволоження. Моя шкіра комбінована та схильна до жирності в літній період.

До того ж хочу відмітити те, що цієї 10 мл баночки вистачило на 4-5 днів (використовувала двічі на день). Тобто 30 мл баночки мені б вистачило ~ на 15, ну можливо максимум на 20 днів 🤔 І це я наносила його тільки на обличчя, а якщо ще й на шию ... Як на мене малувато, занадто велика витрата засобу.

На сайті представлені два формати засобу 100 мл та 250 мл. В мене засіб 100 мл, формат який також чудово підходить для знайомства з засобом.

🌱Склад натуральний на 90-95% з активних компонентів можу виділити:
🔸 Алое Вера (зволожує, має ранозагоювальну, протизапальну та протимікробну дію)
🔸Екстракт огірка (омолоджує, зволожує, охолоджує, висвітлює та має антиалергенні власності + має захист від УФ-випромінування)
🔸Пантенол (зволожує, загоює, регенерує, антиакне, має протизапальну дію, пом'якшує та утримує вологу у шкірі)
🔸Алантоїн (зволожує, пом'якшує, регенерує загоює, має протизапальну дію та попереджує закупорку пір)
🔸Ламінарія (антиоксидант, зволожує, загоює, регенерує, має протизапальну дію та підвищує пружність шкіри).

🔸аромат приємний, пахне солодкою цукеркою (нагадує іриски)

🔸консистенція як водичка, трохи відчувається слизькість (напевно через екстракт огірка у складі)

Перед використанням виробник рекомендує трохи струсити пляшечку. Як я розумію це для того, щоб всі компоненти засобу розподілилися рівномірно по пляшечці. Тому що в натуральних засобах зазвичай може з'являтися осад знизу пляшки.

🔸дозатор зручний, вистачає декілька натисків для того, щоб повністю зволожити шкіру обличчя.

Використовувала як сразу бризкаючи на шкіру, розподіляючи поплескуючими рухами, так і з ватним диском. Мені більше подобається зволожуючі тоніки наносити одразу на шкіру, без розподілення засобу з ватним диском.

🔸 він добре зволожує шкіру (на літо саме те, що треба, а ось як на холодний період, то є питання 🤔)

Під час використання може відчуватися легче пощіпування, але комфортне 👌🏻

🔸 також він звужує пори (що на літо для жирної та комбінованої шкіри, просто маст-хев)

🔸матує шкіру

🔸 трохи заспокоює шкіру, але на запалення ніяк не повпливало

У висновку про тонік можу сказати, що засіб досить непоганий і добре підійде тим у кого чуттєва шкіра. А щодо типів шкіри, то власне моя рекомендація тим у кого жирна та комбінова шкіра схильна до жирності і більше на теплий період року.

Активні компоненти засобів дійсно класні і при правильній та необхідній кількості вони можуть круто працювати. Але виробник використовує їх в дууууже маленькій кількості (не в такій як зазначено на упаковці). Тому і не отримуєш від них тієї дії, на яку розраховуєш і на які б вони могли бути здатні і відповідали б опису.

Звичайно + цієї косметики є і я їх описала, але вони не вражають 🤷🏻‍♀️ бо є інші та дієві аналоги, які працюють в сукупності, можливо тільки коштують трошки дорожче.

Як легке зволоження для жирної, або комбінованої шкіри схильної до жирності то ОК, але якщо використовувати ці засоби після активних кислот/пілінгів (як зазначає виробник), то вони не допоможуть вам відновити шкірний бар'єр після них. Хіба що після НЕ дуже активних кислотних засобів таких як в самого бренду.

Напишіть будь ласка чи пробували ви засоби бренду і можливо вам щось дійсно сподобалося і варто звернути на це свою увагу. Буде цікаво почитати 🤗 Дякую за увагу 🧡