Alina_Demchenko

Чи отримала я ефект зволоження з боксом від Loreal?

Мені пощастило виграти цей бокс у конкурсі косплеїв. Тут зібрана майже вся лінійка, яка по затвердженню бренду - повинна гарно зволожути шкіру, наповнити її, а засоби для повік, то взагалі магія поза Хогвартсом))

Авжеж, вже всі виставили дописи про цю лінійку і ви вже маєте уявлення про неї, але хто не має, читайте)

Це серія з гіалуроновою кислотою для всих видів шкіри, навіть для чутливою. Вона повинна : зволожувати, тонізувати, розгладжувати, заспокоювати, відновлювати і багато чого іншого. Чесно кажучи, я чомусь думала, що ця серія десь від 35+ чи навіть 45+, але ні, тут в вікову категорію я попадаю - 25) (так то я думала що тестувати буде моя мама 😂)

Серія має схоже пакування, з звичайним для Loreal дизайном. Їх засоби завжди вгадуються. Гамма фіолетово-блакитна, с золотими написами. Такі холодні відтінки вже при перегляді дають нам уявлення про щось прохолодне, рідке , наче ми потрапимо в Антарктиду.

Отдже далі, коротко про кожний продукт))

В середені коробки від мейкапу, мене чекав сюрприз. Бокс був запакован ось в таку косметичку. Така маленька сумочка не дуже зручна для поїздок, але приємно радує око.

Вона вмістка, а також має приємний колір. Що правда, навіть без втручання кошлатиться, але мені просто подобається, що бренд і мейкап зробили таку оригінальну подачу і цю косметичку я буду використовувати для зберігання штук для волосся, які в мене постійно ворують коти))

Дякую Мейкап, це було доволі несподіванно)))

Що ж, це гель з доволі нейтральною, як на мене віддушкою. Чесно кажучи, майже одразу він мені щось став нагадувати. І це щось, гелі для вмивання від Garnier. Вони мені підійшли, але я знаю що багатьом вони не сильно то сподобались.

Гель дуже економічний : горошинки вистачає на все обличчя. Я наношу його спершу на руки, додаю каплю води, спінюю і вже потім наношу на вологе обличчя. Виходить доволі делікатне очищення і навіть з тим що користуюсь я ним кожен день, як ви бачити - мінімальна витрата засобу.

Хочу додати: відмінність від Garnier все ж таки є. Засіб від Loreal більш делікатний, нема відчуття стягнутості та сухості. Але попереджаю - в мене комбі шкіра схильна більше до жирної, тому в мене майже не буває проблем з подібними засобами.

Моя оцінка 10/10

Такий продукт як тонік, з'явився в моєму догляді тільки цього року і завдяки спільноті. До цього, не бачила в ньому необхідності. Чим же виявився цей продукт для мене ?

Для мене це ідеальний варіант на літо, коли вже к 11тій годині, твоє обличчя брудне, липке та солоненьке ( я не куштувала, але моя кішка лиська).

Цей засіб освіжає, як на мене доволі гарно матує. Чесно кажучи я не зрозуміла де зволоження і як цей засіб може бути для усіх типів шкіри.

Як на мене це шикарний варіант для жирної, комбі та нормальної шкіри. Він добре очищує залишки бруду, косметики, підсушує запалення ( правда, з ним прищі бистріше як дозрівають, вилазять так і стухають - я цим задоволенна). Якоїсь сухості, шелушіння - немає.

Мені засіб сподобався, але для сухої та чутливої не рекомендую.

Моя оцінка 8/10 ( звичайний, гарний тонік)

Це доречі найдорожчий продукт з боксу і він зацікавив багатьох ( не через ціну).

Він має доволі цікавий спосіб нанесення : аплікатор з металевими кульками. Завдяки такому способу нанесення сироватки, повинно з'явитися відчуття релаксу та охолодження.

І це дійсно так. Цей міні массаж, дійсно розслабляє, покращує трошечки кровообіг і гарно охолоджує і прибирає набряк. ОДНОЗНАЧНО ДІЄВІШЕ ПАТЧІВ.

Але не все так круто, як би хотілось. Мінус, який мабуть помітили всі - липкість. І якщо під очима я цього взагалі не відчуваю, то як зазначає виробник , цей засіб можно використовувати і на верххній повіці. А ось там він працює як супер клей .

Це не може не засмучувати.

Але ефект від сироватки реально можно побачити навіть наступного дня. Темні кола менше помітні, набряків на ранок немає, шкіра упруга, наповненна і дуже м'яка.

Тож засіб гарний, але людям з нависшим віком - не сподобається його ефект зверху.

Моя оцінка - 8/10 ( прийшлось відняти два бали за ефект клею)

Зверність увагу на перед останнє фото - ось той залом, це через сироватку, бо повіка склеїлась

Отдже крем навколо очей і тут все доволі просто :

Це простий, не сильно жирний, легкий крем для повік. Цей продукт максимально нейтральний, якогось супер ефекту не дає. Крем як крем. Але він допомагає справитися з дискомфортом, який визиває сироватка. В тандемі з нею, дає гарний результат. Без неї - нічого особливого.

Знаю, багатьом він сподобався найбільше, але можливо саме моя шкіра не потребує його і не бачить через це ефект.Можливо потрібно більше часу, а ніж 2 тижні. Він не обтягує чутливу шкіру, легкий, наче не жирнить шкіру сильніше , швидко поглинається і не стягує.

Мені подобається його консинстенція: щільна та невагома. В моєму випадку - економічний розхід.

Моя оцінка 8/10

Цей засіб викликав більш за все противоречивих відгуків. Він дійсно доволі складник у використанні і навіть не дивлячись на мінуси, рука чомусь тянеться до нього ...

Це доволі щільний гель, який з першого разу нагадав мені силіконову базу під макіяж від мейбелін. Має приємний аромат, як на мене.

Зручний дозатор, продумана система як використати кожний грам продукту - це дійсно продумано і дає плюсиків данном засобу.

Текстура, більш густа, а ніж я думала. Я очікувала отримати щось по типу аква флюїду від того ж бренду, яким я користувалась декілька років. Але цей засіб більш зручний, як раз через щільність. Його легко розподіляти, він нікуди не тікає. На моїй шкірі він доволі повільно поглинається, гарно охолоджує . Я не відчуваю що мої пори забиті, не відчуваю маску на обличчі. Перші відчуття доволі приємні.

Але коли підсихає, все стає трошки інакше. З'являється ефект стягнутості, липкості. ТОму я перекриваю його кремом. Причому будь яким( навіть гелем алое). І ось з кремом - він інакше розкривається. Він все ще не обтяжує шкіру, вона дихає. Та й звичайний крем починає гарно працювати.

Я все ж таки вважаю що це не самостійний засіб, а наче сироватка яку потрібно перекривати.

В нього однозначно є плюси ( охолодження, легкість, гарне зволоження без обтяження) і мінуси( липкість, відчуття стягнутості, через що потрібно перекривати). Думаю з кремом з цієї ж серії, данний гель творив би дива.

Моя оцінка 8/10