Nata_Po

Тропічно-фруктова бомба)

Тропічно-фруктова бомба)

Раніше, ще років 10 назад я дуже полюбляла різноманітні ескади заїхню фруктовість, легкість, свіжість. Це були максимально приємні та прості аромати, які дарували легкість на душі і створювати безурботну атмосферу. Але, так як я ними користувалась роками, потім я втомилась, і перейшла на більш складні композиції з далеко не легким звучанням.

Але цього літа чомусь дуже сильно захотілось повернути собі цю легкість та відпочинковий настрій. Чи це вдалось? Розповім нижче)

У мене є декілька варіантів купівлі ароматів. Або в сліпу за відгуками, коли здається, що аромат 100% підійде і тут часто 50/50, або я купляю відливанти, розношую аромат і тоді вже приймаю рішення моє чи ні. Чи хочу, чи краще продовжувати пошуки.

Тут я майже спонтанну зайшла на фрагу на форум, прочитала декілька тем. І на темі про аромати з кокосом, наткнулась на цей флакончик. Про цей бренд ячула ще раніше, бо його бестселлер в жовтенькому, якому вже багато років, всвій час був ледь не в кожного парф блогера, як бюджетний, натуралістичний та небанальний цитрусовий аромат. Тому, я вирішила перейти на його сторінку, перечитати піраміду і відгуки і вирішила псіхануит та придбати. Ніхто не писав про неприємний мускус, який часто може вилазити в базі, а лише про фрукти і солодкавість.

Була-не-була, я замовила аромат і дуже боялась його тестити, бо страшно було не вгадати.

Я замовляла тестерний флакон, який прийшов у коричневій картонній коробці з наклейкою щодо назви аромату та батч-коду.

Я вже не вперше беру тестери, тому абсолютно не страшно, бо завжди все було ок.

Сам флакон скляний, в обрамленні матового пластику з на натяком на софт-тач. Флакони у цього бренду всі однакові уформі кубика з асиметричним розташування пульверизатора.

Кришечка також пластикова, авсередині металевий розпилювач (класично).

Малюночок, що на фронтальній стороні - це наліпка на склі з рельєфним надписом The Duckers.

На кришці об'ємні перші букви назви бренду MD. А ззаду наліпка знову з усіма даними про аромат та батч-кодом.

Я вже даним ароматом користуюсь тиждень щоденно і рука не тягнеться до чогось іншого. Я пішла з ним в запой.

На старті я відчуваю кисленько-свіжі ноти, цитрусові і можливо ледь відчутні квіти, аледо цього швидко приєднується ананас, полуничка і зовсім трошечки, скоріше для контрасту тут можна рознюхати базилік, який не дає скотитись у максимальну фруктовість.

Трошки згодом аромат стає більш молочним. Я не відчуваю тут МОЛОКА, але піна колада, кокос та жасмин створюють якесь таке округле відчуття, натомість аромат все одно не втрачає своєї фруктовості. Фактично вона тут є лейтмотивом, на який з усіх сторін доєднують інші ноти.

Також тут відчутна хімозна вишенька, вірніше нотки вишневого ароматизатора і легка пудровість (скоріше за все за рахунок геліоьтропу).

Звісно, якщо сидіти і прицільно винюхувати окремі ноти, їх можна знайти, але якщо забити на піраміду і нюхати цілісно, то аромат створює дужекласний відпочинковий настрій. Тут виражена солодка фруктовість, обрамлена більш нейтральними квітковими нотами. Аромат солодкий, але не надто, я спокійно його ношу в спеку і в мене нічого не злипається, + тут є свіжі нотки і цитруси.

Це мабуть перший аромат, який я купила в сліпу і яким насолоджують на всі 100% і не пошкодувала жодного разу.

За своїм настроєм, це справді нагадує ескаду, але тут доволі непогана стійкість та і шлейфовість. Я його на собі відчуваю годин 6, а на волоссі і на другий день також. Стійкість може бути і більшою, бо мій аромат закомпліментили після 6-годинної дороги у потязі. Я вже принюхалась і думала, що від мене не пахне, а люди відчували, тож потенційо стійкість тут більша) Щодо шлейфу складно сказати, але одразу після нанесення шлейфить дайбоже, алез часом трошки всідається і створює класний свіжо-солодко-фруктовий кокон навколо вас)

Я абсолютно задоволена і можу сміливо всім рекомендувати як мінімум до затесту. Аромат дуже бюджетний, навіть порівняно з ескадами. А за параметрами і звучанням мені здається, що він навіть кращий. Бо ескади періодично на фініші могли видавати не зовсім примний для мого носу мускус, а тут все просто вау.

Тому я насправді задумуюсь по трошки над дублем. Бо ціна/якість тут просто топ.