Nata_Po

Боюсь, що я знайшла свою нову улюблену помаду

Боюсь, що я знайшла свою нову улюблену помаду
Боюсь, що я знайшла свою нову улюблену помаду

Як я вже колись раніше казала, останні декілька років я користувалась лише і виключно рідкими матовими помадами. Бо це стійко, зручно, невідчутно та гарно, а ще і чисто, бо вони зачасту не відбиваються, або мінімально.

Але, я чула багато хороших відгуків про помади Glambee в олівцях і вирішилась спробувати, адже ціна бюджена та доступна.

Звичайна пластикова паличка з ковпачком,який сидить на помаді не дуже надійно і може злетіти (на жаль).

Знизу є регулятор, який круговими обертами викручує помаду і це дуже зручно, бо я мала досвід помади подібного плану, яку треба було стругати вручну і це не дуже зручно. Тут з цим жодних проблем.

Що також зручно сама форма кінця помади дуже зручна. Я гострою частинною промальовую контур, а потім горизонтально промальовую всі губи і знову витоншую кінчик.

Помади впринципі не мало, що також тішить.

Я придбаласпочатку 08 відтінок (про нього сьогодні і піде мова), а вчора прикупила ще 04 та 07, оскільки (спойлер) я закохалась у цю помаду.

Отож, щодо відтінків у палітрі є і більш рожеві теплі/прохолодні/яскраві/темніші. На будь-який смак. Особисто для мене найбільш універсальним видався 08 це такий припилений рожевий з дещо теплим підтоном. Він мені чимось дуже нагадує мою улюблену помаду від Catrice (https://club.makeup.com.ua/post/10592/).

Намагалась зробити фотографії під різним освітленням, щоб краще передати відтінок.

Це помада з таким вологим фінішем, але в загальній картині немає враження, що у вас замість помади блиск. Просто як звичайна зволожуюча помада в стіку.

Що мені неймовірно подобається, я її зовсім не відчуваю на губах. Бо, знаєте є помади, після нанесення яких відчуття стягнення, сухості, навпаки якоїсь жирної олії і тд.

Тут носіння є максимально комфортним і я періодично забуваю, що у мене є щось на губах і це дуже і дуже круто. Я справді не очікувала, що помада виявиться настільки приємною та класною.

Звісно, вона трошки відбивається на руці при поцілунку і це не є мегастійкість на весь день. Але краса відтінку та комфорт у носінні перекривають усі мінуси (чи вірніше особливості) цієї помади.

Як я вже писала, вона мені настільки сподобалась, що я побігла і придбала ще про запас, а також два інші відтінки.

Тому також максимально можу рекомендувати, бо це класна бюджетна знахідка)