Blondie_rs

Набір L`Oreal з гіалуроновою кислотою

Набір L`Oreal з гіалуроновою кислотою

Усім привітики! Настав час ділитись враженнями про ці продукти та результатом тестування. Нагадую: у мене нормальна шкіра 20+ без видимих проблем. Деколи є потреба в більшому зволоженні (оскільки мої щоки та скроні схильні до сухості) та балансу жирності у Т-зоні.

Я надзвичайно вдячна команді Мейкап за такий милий подарунок та можливість протестувати наче й звичайні, але дуже цікаві продукти. Це не Корея, це не щось прям люксове. Це схоже щось до такого домашнього та давно відомого, яке ти постійно оминаєш та все ніяк не спробуєш. Від набору Garnier з вітаміном С я залишилась в захваті. Уся серія вразила мене своєю дієвістю та підійшла мені ідеально. Схоже я очікувала від Лореальки, проте, щось трішки в нас не склалось. Коротко поясню чому: знаючи свою шкіру, я приблизно можу прогнозувати чи підійдуть мені продукти. І власне з HA (гіалуроновою кислотою) у мене складні трохи відносини. Зазвичай це продукти, після яких моя шкіра ще більше вимагає зволоження та живлення. Таке враження, що воно утримує вологу і жаднічає зовсім, тож шкіра починає сигналізувати про потребу закривати ще більш потужними кремчиками.

Єдиний раз, коли моя шкіра подружилась і мала позитивний результат після гіалуронки - це пілінг-сироватка від The Ordinary у комбінації з молочною кислотою. Результат на обличчі був після 1-2 використань. Дуже любила давати її наніч і зранку я виглядала свіжо та підтянуто. Отож, розповідаю, які враження склала дана лінійка від Лореаль.

Набір L`Oreal з гіалуроновою кислотою
Набір L`Oreal з гіалуроновою кислотою

Гель для вмивання, напевне, найбільш незрозумілий мені продукт. Якщо вже для всіх типів шкіри, то чому він так сушить та стягує шкіру? Я одразу пригадала улюблений тонік з пелюстками троянди від Лореаль, в який вони згодом додали пекучий спирт. Користуватись ним було вже неможливо. Ну, про гель я так сказати не можу, адже він не пече. В такому типі продукту я дієвості для своєї шкіри майже не бачу. Вони наче поверхнево очищують, не проникаючи трішки глибше як звична для мене пінка. Тому, тут очищення мені не достатньо. За час користування такими гелями у мене знов недоочищуються пори в зоні носа та чорні цятки стали більш видимими. Про наповнення шкіри вологою я також можу заперечити - я не можу витерпіти 2 хвилин після вмивання та наношу тонік, адже шкіру починає сушити та злегка стягувати. Аромат у нього приємний, як і у всієї серії - ніжний квітковий з легким шлейфом фруктів. Ех, а я вже так губу розкатала, що може цей гель буде ще більш цікавим, чим вітамін С від Гарньер. Але, моїй шкірі таке точно не до вподоби.

Тонік доволі таки непоганий. Зі складу одразу видно, що консервант (спирт) не буде турбувати шкіру та нагло підсушувати її. Я пробувала цей продукт двома різними нанесеннями (звичка після тонерів): на ватний диск та безпосередньо на долоньки. Коли я протираю обличчя ватним диском, получається ще додатковий ефект очищення. На ватному диску залишається трішки пилу, залишки тональних засобів, які десь фрагментарно не змились біля зони росту волосся. В такому випадку тонік ще надає легкого помʼякшення шкірі, освіжає та готує до наступних кроків догляду. Якщо продукт наносити на долоні та масажними рухами впитувати в шкіру обличчя - він власне вже надає зволоження, ще більше помʼякшує шкіру та дарує хороше відчуття свіжості. Але я все одно тоніки більше люблю давати на ватний диск для додаткового очищення. Хоч, можна комбінувати ці два варіанти.

Ох, скільки задоволення я отримувала, поки робила ці фото! Ця баночка - просто естетична насолода для фотографа😁 Перш за все мене здивувала її водяниста текстура та цікавий шариковий аплікатор. Оскільки це сироватка для шкіри навколо очей, значить вона повинна бути доволі делікатною, як для тендітної зони обличчя. І перша моя претензія власне до аплікатора 🤣 Ним слід обережно масувати шкіру, тримати його під певним кутом, щоб пластмасова частина (що тримає шарики) не торкалась зони під очима. Бо я перший раз трохи роздразнила і це було неприємно... Наступного разу була обережна. Шарики крутяться у мене не всі, але вони все одно доволі легко ковзають завдяки рідкій текстурі сироватки; надають додаткового охолодження та відіграють роль патчів на півставки. Аромат у неї практично невідчутний.

Вирішила розділити на два підрозділи, адже в мене доволі багато фото назбиралось, а ще й відео, яким я не могла не поділитись.

Щодо видимого результату мені сказати важко. Трішки менш помітні синці під очима, не такі дико синьо-фіолетові; а все решта наче як і було. З позитивного можу відзначити легку формулу, яка не залишає липкості та дискомфорту. Кофеїн на мені працює, але крім цього слід ще лягати раніше спати. Очікуваного зволоження я не отримала, хоч покладала великі надії. Сироватку закривала кремом під очі, який також йшов у даному боксі. Загалом забіжу наперед - зона навколо очей сильно не змінилась. Я більше полюбляю добре зволожуючі та живильні креми, а засоби, які призначені суто для зони навколо очей - викликають у мене підозру 🤣 На ці продукти я хотіла наносити ще більше кремів, якими я користуюсь зазвичай. Повторюсь - гіалуронка для мене - це велика жадіна, яка утримує вологу та викликає бажання наносити ще більше живильних продуктів. Тому, я з нею рідко контактую. Було надзвичайно цікаво протестувати даний продукт, а ще цікавіше, що я не маю сформульованої чіткої думки про нього. Наче - глобально нічого поганого, але й видимого "вау" також не отримала.

І знову промах. Бо для мене практично усі гелі - не самостійні (за виключенням дивовижного Garnier з вітаміном С - я надиво часто тут цю лінійку згадую та приводжу в приклад для порівняння, ох...). Я раніше розповідала про "Геній зволоження", також від Лореаль. Після нього у мене ще більше сушилась шкіра та вимагала негайного насичення вологою, а не от цим всім. І тут схожа історія получилась. Отож, аромат у цього гелю приємний, такий же квітковий, ненавʼязливий та легкий. Текстура схожа на желе, яке гарно розподіляється по обличчю та швидко впитується. Перше складається враження, що він класно помʼякшує та зволожує, але проходить максимум хвилин 10, і хочеться його ще чимось закрити або нанести ще один шар. Обличчя доволі стягнуте, нагадує трішки посушливе. Гель залишає легку терпкість на обличчі, тож точно під макіяж не підійде. Як проміжний етап зволоження - задовільняє, але як самостійний фінішний продукт для шкіри, яка ще й потребує зволоження - однозначно ні.

Цей продукт, як і тонік з цієї серії, не викликав у мене жодних питань та скарг. У кремчику відсутній аромат. Він має ніжну кремово-гелеву текстуру, яка має зволожуючі властивості. Нууууу, мої здогадки знову не справдились, адже я собі уявила його трішки жирненьким. Але, гіалуронова лінійка зовсім не про це, гаразд. Наношу я його на пальчик та масажними рухами розподіляю в шкіру навколо очей. Продукт швидко впитується та не залишає жодних дратівливих відчуттів. Шкіра зволожена та відчуває себе комфортно. Єдиний мінус - консилер лягає на нього трішки дивакувато. Протягом тестування я зауважила, що в комплексі із сироваткою крем прибрав легку посушливість (бо я люблю давати багато пудри для фіксації консилеру) та консилер із пудрою став виглядати трішки "живіше".

До речі, на кожному продукті, в якого була коробка (окрім гелю для вмивання та тоніку) була зображена уся лінійка з гіалуронкою. Виробник все ж радить використовувати продукти в комплексі з кремом, який також є у даній лінійці. Тому, не дивно, що ні гель для обличчя, ні наповнюючий крем навколо очей я не можу вважати в повній мірі самостійними. Тим не менше, це доволі дієві продукти з гіалуронкою для щоденного догляду. Та зволоження мені все ж мало 😁

Гарної всім шкіри та сонячної неділі!