Olvia

Barbie-маска, від якої треба триматися якнайдалі

Barbie-маска, від якої треба триматися якнайдалі
Barbie-маска, від якої треба триматися якнайдалі

Ось ці рожеві блискітки спокусили мене на покупку. З ними маска виглядає неймовірно сяючою та гарною. Хотілося якомога швидше нанести її на шкіру. Але саме вони роблять маску шкідливою. Я ще не зустрічала засоба, що так дряпає шкіру.

Barbie-маска, від якої треба триматися якнайдалі

Маска густа, гелева з великою кількістю декора. Багато перламутрових часточок, рожевих блискіток та голографічних сердечок. Аромат різкий, трохи спиртовий, залишається на шкірі. Наноситься легко, не тече.

Перед нанесенням я вмилася, на обличчі тримала близько 10 хвилин. За цей час маска стала трохи густішою, але не застигла, частина блискіток обсипалася.

А ось змити це сяюче «диво» виявилося набагато складніше. По-перше, гель при контакті з водою став неймовірно слизьким і змиватися не бажав зовсім. По-друге, я зненавиділа ці блискітки. Великі сердечка дряпають шкіру, інші змити просто неможливо. Змиваєш в одному місці – прилипає в іншому. І ось начебто здається, що обличчя чисте, витираєшся, а шкіра знов сяє.

В мене жирна шкіра, схильна до висипань. Спочатку здавалося, що колір обличчя став більш рівномірний, шкіра м’якенька. Але буквально через декілька хвилин з’явилося відчуття стягнення. Маска пересушила шкіру до стану пустелі. З’явилося лущення, якого не було. Не змогли врятувати ніякі зволожуючі засоби. Стан шкіри дуже погіршився.

Можна сказати, що ефект від маски прямо протилежний обіцянкам. В мене немає ніякого бажання тестувати чорну маску з цієї ж серії, яку я теж купила. Зайво витрачені гроші.