Nata_Po

Класний travel-бронзер від Makeup Revolution

Класний travel-бронзер від Makeup Revolution

Мені дуже сподобався цей бронзер. З одного боку, це не щось інноваційне, з неймовірною текстурою, сяйвом чи сатиновим віддблиском, а з іншого це максимально універсальний бронзер, у зручному легенькому та невеличкому упакуванні, яке без проблем дозволяє його возити з собою. Та і чисто візуально він дуже милий.

Але детальніше розберемо нижче.

Бронзер продається у картонній коробці, уякій знаходиться власне сам продукт. Дизайн коробки та самого бронзеру - ідентичний. До речі, рум'яна з цієї серії аналогічні на вигляд, єдине там кружечок рожевий та є відповідний підпис.

Це картонне упакування на магнітику, яке добре закривається і легко відкривається. Тут немає дзеркальця і це +, бо ми не отримуємо мініатюрного дзеркальця та зайвої ваги, яка, коли ви кудись їдете буде відчутною.

Всередині ми маємо квадратненький рефіл власне з бронзером.

Він матовий, без якихось сяючих часточок, і дає відповідно матовий фініш і мені це подобається, бо виглядає натурально і ви не починаєте блистіти як новорічна ялинка під штучним освітленням.

Щодо відтінку, то це нейтрально-теплий бронзер, який іде в незначну червонинку. Порівняно з бронзером від physicians formula, який дає скоріше жовтинку (https://club.makeup.com.ua/post/13539/). Але, мені подобаються обидва підтони.

Він чудово тушується, досттаньо пігментований для того, щоб його не нашаровувати 1000 разів, але недостатньо для того, щоб натикати плям. Має приємну шовковисту текстуру і дрібненький помол. Тому я його полюбила всім серденьком і вже другий раз беру впоїздку, тому що він справді займає мінімум місця та користуюсь із задоволенням. Як бачите, рефіл мав сітчасту текстурність, але за рахунок користування вона стерлась в центрі, але пальмочка ще живе.

Традиційно свотчі під різним кутом та освітленням.

Набирається на пензлик і переноситься без проблем. Щодо стійкості мені складно сказати, бо я бронзери наношу доволі таки розмашисто та вуально, щоб лише додати незначної засмаглості, тому немає різкого ДО/ПІСЛЯ (та і я не є блідою, тож..), відповідно складно сказати, як довго він живе на обличчі.

Я люблю бронзери, але є багато різного цікавого, що ще хочеться спробувати. Я не можу сказати, що я закохалась по вуха і буду повторювати знову і знову і це стане моїм мастхевом на роки.

Так, він класний, приємний у використанні, маленький та легенький. Тому длярізних подорожей це 100% мій фаворит, бо той самий Butter Bronzer має достатньо громіздке пакування і займає половину косметички.

Тому, якщо мені вдасться його пізніше знайти на акціях, я обов'язково придбаю і вам рекомендую)