Тканині маски для шкіри обличчя.
Не люблю тканинні корейські маски, чи сподобається від Гарніер?
Я мала знайомства з такими продуктами, але корейськими, насправді я не отримала від них позитивне враження.
Отримала гіалуронову тканинни Алое-маску для всіх типів шкіри обличчя Garnier Skin Naturals в подарунку і постійно відкладала її користування.
Після пару ну дуже спекотних літніх днів я помітила, що обличчю ну дуже не вистачає зволоження та попалась на очі ця масочка. Вирішила прийшов час тестувати.
В інструкції написано 15 хвилин, робила все як написано, бо наскільки мені відомо, якщо перетримати тканині маски/патчі волога почне виходить зі шкіри, а не навпаки. По розміру маска підійшла ідеально, тканину добре просякли гелем. Мені гелю з маски вистачило нанести на шию та грудну клітину, бо це теж важливо і потрібно робити)) Шкіра всюди просить догляду. Не знаю чому, але я реально відчувала як моє обличчя пульсує поки я сиділа з маскою, маска не спадала і не зсувалась вниз. Коли я зняла маску, моє обличчя наче трохи схудло)) Але цей ефект був до 10 хвилин. Тон шкіри вирівнявся, побачила освітлення шкіри обличчя, що не очікувала і мою шкіру маска добре зволожила, саме цього мені не вистачало. Мені сподобалось. Крім того, через 20-30 гель повністю всмоктався в шкіру і я вже не мала липкої плівки про яку пишуть у відгуках. Мінус: де гель доторкався до волосся - воно ставало брудне, але такий самий ефект можна отримати від звичайного крему:)) Чи придбаю я цю маску? Скоріше так, бо шкіра стала зволожена, такий дуже приємний спа ефект, як у косметолога 🥰🥰🥰
Коментарі (0)