Тетяна Супронюк

Спрей для безпечної засмаги Біокон

Спрей для безпечної засмаги Біокон

Спрей для безпечної засмаги від українського бренду Біокон має ступінь захисту SPF 50+, та захищає від UVA-/UVB-/HEV-випромінювання. Засіб на фізичних фільтрах здатен надійно захистити вас і вашу родину від опіків на сонці.

Відкрийте флакон, розпиліть на руку і відчуйте цей аромат. Класичний аромат засобів з СПФ Біокон. Він перенесе вас подумками у відпустку, на узбережжя моря, чи на лежак біля басейну.☀️🌊️🌴

Зручна упаковка. Дозатор-спрей рівномірно видає продукт. По текстурі - це лосьйон, легкий, не жирний, в міру рідкий. Він добре розподіляється по шкірі і впитується, вибілює шкіру. Аромат залишається на тілі ще довгий час. На тілі, після застосування, немає жирної плівки, але шкіра трохи липка.

Цей спрей - незмінний супутник усіх вікендів на природі нашої родини. Перевірено роками. Не викликає негативних реакцій у вигляді алергії чи висипань. Та й коштує не всі гроші світу.

Засіб потрібно наносити на чисту суху шкіру за 15-20 хвилин до виходу на сонце. Та періодично оновлювати, особливо після купання.

Я купувала цей спрей в різних місцях, і він жодного разу мене не підводив.

Остерігайтесь підробок, бо вони є, і на полицях офлайн магазинів я їх точно бачила!