Zhukovka

Червоне світло 🔴 Зелене світло🟢

Червоне світло 🔴 Зелене світло🟢

CC крем Flormar green вирівнює тон шкіри, надаючи їй природний вигляд, приховуючи червоні плями та почервоніння на шкірі. Завдяки екстракту граната С, вітамінам В1 і В2 в його складі сприяє ідеальному зволоженню і нормальному процесу регенерації шкіри. Завдяки екстракту абрикосових кісточок у своїй формулі забезпечує дію на прищі та шрами від прищів. Забезпечує ідеальний захист від сонячних променів завдяки SPF 20 Приховуючи червоні плями на шкірі, він також забезпечує цілеспрямований догляд.

Червоне світло 🔴 Зелене світло🟢

Склад не органічний. Має допустимі компоненти на основі силікону , які виконують пом'якшуючу і зволожуючу дію . Фізичний UVB фільтр у складі . Парфум ( має пудровий, ледь помітний аромат )

Сподобався він мені з першого використання ✅

Легка текстура зеленого кольору , яка при нанесенні на обличчя адаптується під тон шкіри і немає зеленого відблиску. Аромат пудровий , ледь помітний , приємний . Продукт можна наносити як основу під макіяж тонким шаром на зволожену шкіру. Після можна наносити тональний крем або пудру.
Крім того, можна віддати перевагу безпосередньо замість тонального крему. Як зробила це я ! Після сиворотки та крему SPF 50 я нанесла СС від Flomar ,результат можна побачити на фото " До та Після " . Він вирівняв тон обличчя , перекрив почервоніння і навіть веснянки . Навіть мій здоровенний надавленний прищ став ледь помітний . Це чудовий засіб для тих, хто користується консилером перед основним тоном і навпаки для тих, хто не любить тональні основи, але бажає приховати почервоніння !

Моя Шира порада ! Продукт вартий уваги !