Мої фаворити з SPF
Перевірено містом і водою🌊
Витягнути на мене на басейн - задача із зірочкою😂 Тому поки всі насолоджуються купанням/засмагою, я розповім про улюблені засоби з SPF.
Skin79 Water Wrapping Waterproof Sun Gel SPF 50 + PA +++
Цей гель змінив моє ставлення до санскрінів, раніше я просто не могла наносити їх на обличчя. Максимум година - і на шкірі вже були болючі прищі. Моя любов відмінно працює у місті та навіть на басейні врятувала від почервонінь.
Обожнюю його за:
✔️ Надлегку текстуру.
✔️ Відсутність жирного блиску.
✔️ Некомедогенну формулу.
✔️ Лояльність до декоративки;
✔️ Зручний носик-дозатор.
У відгуках писали про жахливий склад, зокрема токсичний компонент Ethylhexyl Methoxycinnamate. Я ж скажу, що це дійсно ЄДИНИЙ санскрін, який полюбила моя шкіра.
Незмінна двійка від Hawaiian Tropic
Цьому бренду я не зраджую вже декілька років. Ще жодного разу він не підводив мене, якщо, звісно, оновлювати захисний шар згідно з інструкцією. І, величезний плюс - продукти також не забивають пори на тілі. Хто страждає від подібного - щиро раджу спробувати. Шкода, що на makeup.ua Hawaiian чомусь ігнорують(
Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Sun Oil SPF 15
Це олійка в гелі. У мене без дозатору, бо у мініатюрі. Вона зі мною все літо, використовувала після епіляції. Подобається за економічність, вологий фініш та приємний аромат. Зовсім не липка, навіть з невеликим рівнем захисту захищає від опіків.
Hawaiian Tropic Satin Protection Sun Lotion SPF 15
Розкішне молочко, яке дбає про шкіру під час засмаги. Текстура - легка, залишає після себе зволоження та аромат горіхів. І, величезний бонус - золоті мерехтливі блискітки.
Carmex з ананасом та ментолом
Ну, тут все зрозуміло. Кармекс не потребує реклами, як би я не хотіла йому зрадити, повертаюсь завжди. Саме цей варіант має spf 15, завдяки ментолу приємно холодить губки, а також має легкий пламп-ефект.
«Пляжний» сезон відкрила, біля води відмітилась😂 Цікаво, чи є ще такі дивачки, які не люблять плавати та годинами смажитись на сонці?🤔
Коментарі (0)