O’Ostah

Мої фаворити з SPF

Мої фаворити з SPF
Мої фаворити з SPF

Витягнути на мене на басейн - задача із зірочкою😂 Тому поки всі насолоджуються купанням/засмагою, я розповім про улюблені засоби з SPF.

Цей гель  змінив моє ставлення до санскрінів, раніше я просто не могла наносити їх на обличчя. Максимум година - і на шкірі вже були болючі прищі. Моя любов відмінно працює у місті та навіть на басейні врятувала від почервонінь.

Обожнюю його за:

✔️ Надлегку текстуру.

✔️ Відсутність жирного блиску.

✔️ Некомедогенну формулу.

✔️ Лояльність до декоративки;

✔️ Зручний носик-дозатор.

У відгуках писали про жахливий склад, зокрема токсичний компонент Ethylhexyl Methoxycinnamate. Я ж скажу, що це дійсно ЄДИНИЙ санскрін, який полюбила моя шкіра.

Цьому бренду я не зраджую вже декілька років. Ще жодного разу він не підводив мене, якщо, звісно, оновлювати захисний шар згідно з інструкцією. І, величезний плюс - продукти також не забивають пори на тілі. Хто страждає від подібного - щиро раджу спробувати. Шкода, що на makeup.ua Hawaiian чомусь ігнорують(

Це олійка в гелі. У мене без дозатору, бо у мініатюрі. Вона зі мною все літо, використовувала після епіляції. Подобається за економічність, вологий фініш та приємний аромат. Зовсім не липка, навіть з невеликим рівнем захисту захищає від опіків.

Розкішне молочко, яке дбає про шкіру під час засмаги. Текстура - легка, залишає після себе зволоження та аромат горіхів. І, величезний бонус - золоті мерехтливі блискітки.

Ну, тут все зрозуміло. Кармекс не потребує реклами, як би я не хотіла йому зрадити, повертаюсь завжди. Саме цей варіант має spf 15, завдяки ментолу приємно холодить губки, а також має легкий пламп-ефект.

«Пляжний» сезон відкрила, біля води відмітилась😂 Цікаво, чи є ще такі дивачки, які не люблять плавати та годинами смажитись на сонці?🤔