Hanna Domashenko

Найкращій скраб, який тільки у мене був!

Найкращій скраб, який тільки у мене був!

Нещодавно я розповідала про чудовий гель для вмивання від Zein Obagi ось тут https://club.makeup.com.ua/post/15239/ . Сьогодні я доповнюю історію про Zein Obagi! На черзі чудовий скраб з дуже незвичною формулою!

Почну з упаковки. У мене тревел версія, адже це чудовий спосіб познайомитися з брендом перед придбанням досить дорогої продукції у повному форматі. Але запевняю вас, цих 16 грамів продукту вам вистачить на дуже довго!

Формула продукту. Незвичним для мене виявилося те, що скраб містить в собі мікрокристали магнію. За рахунок цього, він відмінно виконує свою функцію і в прямому сенсі "полірує" шкіру! Після використання шкіра ніби у малюка: ніжна, м'яка та відмінно очищена!

Застосування. Я використовую скраб 1-2 рази на тиждень у вечірній рутині після очищення шкіри. Як результат, видимість чорних цяток значно зменшується, з часом пропадають лущення на щоках, лобі та носі і це не створює проблем під час нанесення тонального крему.

Так, цей скраб коштує не дешево, але повірте, за рахунок своєї формули - він робить все, що обіцяє виробник на упаковці: усуває почервоніння та прищі, добре відлущує відмерлий шар епідермісу, глибоко очищує шкіру обличчя.

Найкращій скраб, який тільки у мене був!