ksnklb

Розслабляємось з Dott ✨️

Розслабляємось з Dott ✨️

Передісторія 😅
Колись в тіктоці мені попався дуже естетичний український бренд і я щось навіть пригледіла, але не зберегла і благополучно забула 😅 Потім згадала про нього, але не пам'ятала назви і тут нещодавно лукс Iryna Koval і там крем цього бренду 😍 Ох, дякую за той лукс❤️ Даю посилання: https://club.makeup.com.ua/looks/15560/
І так, Dott, дуже естетичний український бренд) Переважно їхні "зірочки" це креми для рук, але цього добра у мене ще є, тому дивилась що ще спробувати)) У майбутньому хочу спробувати суфле для губ 🥰 зараз доглядового добра для губ також маю достатньо і хочу спершу закінчити те, що є.
Обрала для знайомства я парфумовану масажну свічку) Так-так, це догляд для тіла 😉 Взагалі, попри креми та лосьйони для тіла, я люблю і такі ніби приємні деталі, які попри догляд дарують моральне задоволення.
Мені такі речі потрібні, щоб елементарно зупинитись і присвятити лише собі час ❤️

Розслабляємось з Dott ✨️


Запалюєм свічку і насолоджуємось ароматом декілька хвилин. У цієї свічки аромат весняного квіткового поля.
Аромат відчутний, та не душить, просто розсіюється до кімнаті.
Для розпалювання тут я використовувала сірники від Rebellion. У пачці їх 5 і ціна приємна, як на елемент декору.


Чекаємо поки трішки піддане, як заявляє виробник тануть масла, які є у верхньому шарі.


Закриваємо свічку кришечкою зверху на хвилинку. Як люди, що дуже боїться опіків та загалом вогню, можу впевнено сказати, що закриваючи свічку нічого підпікати не буде і все добре і безпечно. Виробник обіцяє, що масажні свічки плавляться за низьких температур (близько 50°С).


Зливаємо трішки на долоню та легкими масажними рухами втираємо у шкіру.
І так, я знов боялась, що там щось може пекти, попри заяви виробника, що все добре) Але ні, масла, що стекли не гарячі, просто теплі. Поки я хотіла сфотографувати гарно, то трішки все підсохло і фото гарного не вийшло 😅 Але отак все стікає, трішки підсихає, тому краще робити все швидко.


Після нанесення на шкіру може відчуватись вологий, трішки липкий шар, його можна витерти серветкою. До години цей шар повністю вбирається у шкіру.
Після нанесення цей шар залишається блискучим на шкірі. А сама шкіра на дотик така шовковиста.
Аромат цього весняного квіткового поля залишається ще на дві годинки. Він активний, яскравий та прекрасний, але тут вже за індивідуальними вподобаннями, адже не всім подобаються аромати, що залишаються надовго на тілі.


Виробник вказує такий склад: Soy wax, Shea butter, Vitamin E, Perfume
Він доволі безпечний, та якщо у вас дуже чутлива шкіра чи є алергія, краще провести тест на малій ділянці тіла.

Виробник обіцяє регенеративні, загоювальні та пом'якшувальні властивості.
А також рекомендує застосовувати у догляді за тілом, руками, нігтями.

Аромат, знову ж, таки, прекрасних свіжих квітів, він не переливається і сходить з тіла дуже помало.

У плані догляду, це, звісно не Вау ефект, але пом'якшує, огортає весняним шлейфом квітів. Відчуваю, що осінню буду частенько використовувати цю свічку.
І так, такий засіб слід сприймати більше як додатковий. Для мене це щось з категорії морально-естетичного задоволення, коли хочеться максимально розслабитися і подарувати тілу турботу 🥰.