Alyona Fedyk

Роликовий антиперспірант Babe Laboratorios

Роликовий антиперспірант Babe Laboratorios

До недавнього часу я використовувала лише парфумований дезодорант Adidas Natural Vitality, і він мене цілком влаштовував. Але цього літа я зрозуміла, що звичайного "нейтралізатора запаху" вже недостатньо, тому вирішила придбати антиперспірант. Я активно займаюсь спортом, навіть більше – проводжу зараз тренування не в залі, а на відкритому стадіоні, тому літня спека (яка, до речі, ніколи мене не бентежила) – мій вірний супутник) Сухість в цьому ділі мегаважлива, бо якщо на одязі є вологі плями – це катастрофа для мене: мало того, що непривабливо, та ще й некомфортно) Звісно, під час заняття спортом від цього нікуди не дінешся, але в повсякденному житті від цієї проблеми хочеться максимально захиститись. Антиперспірант від Babe дійсно зменшив потовиділення, та й запаху немає абсолютно протягом всього дня.

Роликовий антиперспірант Babe Laboratorios

Зменшує потовиділення комплекс “Активний антиодорант” (0,50%), а за пом’якшення шкіри, усунення подразнень та роздратування відповідає 0,10% альфа-бісабололу.

Формула не містить синтетичних ароматизаторів, спирту, алергенів та мінеральних олій.

Виробник стверджує, що антиперспірант можна використовувати навіть при атопічній шкірі. Моя – без видимих проблем. Максимум – подразнення після депіляції, але навіть після цієї процедури немає ніякого печіння при нанесенні засобу. Дуже комфортно.

Фото 1 - одразу після нанесення, фото 2 - 20 сек після нанесення, фото 3 - 2 хв після нанесення.

У стіках по типу Рексони для мене є один недолік: після висихання вони можуть утворювати сліди на шкірі та навіть скочуватись і осипатись білими крихтами. Не знаю, чи було таке у вас. Babe швидко висихає, і вже через 2 хв на шкірі немає жодного сліду, липкості чи блиску. Абсолютно чиста шкіра на вигляд і на дотик.

Запах ніжний, приємний. На шкірі залишається дууууже легкими нотами дитячого крему.

Я дуже задоволена цим засобом, і, якщо чесно, абсолютно не маю бажання шукати щось краще, бо від поту і запаху рятує він на всі 100%. Та й шкірі мегакомфортно з ним. Тому без будь-якого сумніву рекомендую.