Anna_feerie

Любителям ягідних парфумів присвячується 🍓🍇🫐

Любителям ягідних парфумів присвячується 🍓🍇🫐
Любителям ягідних парфумів присвячується 🍓🍇🫐

Привіт, я Аня і я обожнюю аромати з нотами малини, ожини та смородини 🥰. Все почалося з популярного свого часу Cacharel Promesse, навіть не знаю, скільки флаконів я випила в тому парфумерному запої, певно, я б мала лише його в колекції і досі, якби раптово його не зняли з виробництва.

Найбільший прикол в тому, що парфуми, які мені подобались, невдовзі також зникали з поличок (абідна, да?)). Так сталося з Feerie Van Cleef and Arpels (він найбільш схожий на героя мого допису, про це - далі) та Lanvin Jeanne Couture (духмяна чорна смородина, яка викликала захоплення оточуючих своїми ягідно-водними переливами).

З любимчиків, які я знайшла, можу виділити Tresor Midnight Rose (він більш складний, шикарний та глибокий, обожнюю в будь-яку пору року, а ще маю бюджетний аналог українського виробництва: https://club.makeup.com.ua/post/1880/). Та, нарешті, Lalique Amethyst Eclat.

Починалося знайомство з класичної версії Lalique Amethyst, бо саме його часто порівнювали з Кашарель. Але в мене з ним любові не сталося, бо на мені він розкрився ягідним листячком (пам'ятаєте, як в дитинстві бабуся в селі робила чай зі смородинового та малинового листя? Ось саме такі асоціації були і в мене).

По звучанню є багато спільного з Mon Pari від Yves Saint Laurent (тільки останній набагааато дорожчий)).

Важлива деталь: незважаючи на ягідність, літо - зовсім не його сезон. От правда, я відкладаю його до прохолодної пори року, бо в спеку він стає пласким, не розкривається та дуже хутко зникає з моєї холодної шкіри.

А ось, коли температура спадає до +20 та нижче (або під часу дощу, ммм) - настає час мого Аметисту. Тоді він розкривається своїм квітково-фруктовими гранями, шлейфить та ніжно обволікує мене, не набридаючи.

Щоб ви розуміли, я його дуже люблю і під час класних знижок на Мейкапі зробила запас, так що до осені я готова 🤣🤣🤣.Хоч знаєте, іноді все ж мрію, що парфумерний дом Кашарель зробить перевипуск Promesse та я знов порину в його ласкаві обійми з малиновим фльором 🥰.