Альгінатна маска з вітамін ом C 🍋
А що нам обіцяє Joko Blend Premium Alginate Mask?
Між Joko Blend та Hillary вирішила спробувати спочатку Joko Blend, маю від цього бренду альгінатну маску з колагеном, вона крута 🔥
Вітамін C повинен висвітлити шкіру, додати їй сяйва та пружності.
Пакету в 20g може вистачити на два рази.
Форма
У пачці маска у формі білого порошку. Запах у неї як у аптечних вітамінок. Дуже насичений.
Наношу під маску сироватку
Цього разу я вирішила ще під маску нанести гіалуронову сироватку, цікаво було як спрацює😅
І так, тут фото після вмивання і після нанесення сироватки (1, 2).
Сироватка Lapush Prebiotic Serum.
Нанесення
Оскільки я не була впевнена, як буде реагувати саме цей вид маски, я додала холоднішої, ніж мала бути, води і розмішала. І так, колись я навчусь не боятись, що вона застигне швидко і мої масочки будуть без грудочок, але не сьогодні 😅
Наносила шпателем, теж новинка для мене і до цього треба звикнути, тому мої брови в шоці 😅 Але що класно у таких масках, вони еластичні, м'які та не виривають волосинки.
І так, по текстура нанесена маска нагадує мені глазур на пасочках😅
Після 20 хв.
Після 20 хв. знімаю маску, по краях менші шари підсохли, але її можна легко намочити водою і вони теж знімуться. Масочка знімається дуже легко) Під нею шкіра відчувала приємне охолодження, а після зняття було відчуття свіжості та зволоження.
Результат
Результат можна побачити на фото) Навіть постакне, яке я дуже довго не можу вивести, посвітлішало) Брови у порядку 👌🏻 І загалом шкіра стала світліша, зволожена, свіжа, гладенька) Пори чисті та не помітні.
Але є одне АЛЕ: зменшення подразнення не сталось, а навіть навпаки. Один забутий прищик дав про себе знати печінням та почервонінням.
Склад
Кидаю і фото складу з пакетика і сам склад, зазначений виробником на його сайті:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Glucosamine Hydrochloride, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Rubus Idaeus (Raspberry) Extract, Citrus Paradise Extract, Parfum, Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil.
Коментарі (0)