Mona

Набряклі повіки чи що я тільки не перепробувала. 1 частина

Набряклі повіки чи що я тільки не перепробувала. 1 частина

Привіт всім) Хочу розповісти про свою боротьбу з набряклими повіками і засоби, які перепробувала, поки шукала вирішення проблеми.

Отже, на фоні стресу у мене сильно набрякли повіки та самостійно повертатись у норму відмовились. Довелося перепробувати ряд кремів для виправлення ситуації. Тепер по порядку про випробувані засоби та результат:

Найпершим засобом, який опинився під рукою, тому був випробуваний не зовсім у своїй стихії - був корейський універсальний гель з алое вера Eyenlip Aloe Soothing Gel. Консистенція підтанувшого желе, прозорий, як на мене дуже приємно пахне алое.

https://makeup.com.ua/ua/product/602179/#/option/1507249/

Ризикнула нанести його на повіки і отримала бажаний результат, з відчуттям прохолоди та свіжості повіки спухли. Один раз спрацювало, але на жаль наступного разу його охолоджувальний ефект не допоміг...

Тому через деякий час я вже шукала більш спеціалізований засіб. Настала черга Clinique All About Eyes

https://makeup.com.ua/ua/product/16568/

Крем виявився дуже приємним при нанесенні, швидко поглинається, не роздратовує очі. Мої невеликі синці під очима зникли та десь після тижня щоденного використання повіки трохи спухли і навіть вранці я перестала бути схожа жертву нападу диких ос. Як засіб для шкіри навколо очей дуже сподобався, шкіра стала світліша, зволожена, м'яка, вцілому почала виглядати помітно здоровішою. Але хотілося повністью позбутися проблеми, тому наступний засіб на який я поклала всі свої сподівання був Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

https://makeup.com.ua/ua/product/16599/#/option/1071595/

Як же я була здивована, коли цей засіб, не дивячись на приємну та зручну форму нанесення, не те що не допоміг, а повернув мене до гіршого стану. Робила кілька підходів до нього, але кожен раз одне й теж - прохолодне ковзання аплікатора, а за ним посилення напухлості. Але для більшої об'єктивності не можу сказати, що засіб безнадійний, бо спробувавши на хлопці побачила зовсім інший результат, у нього все спрацювало як повинно, повіки потоншали та повернулись у норму

А для себе поновила пошук, наступним став La Roche Posay Toleriane Dermallergo Eyes

https://makeup.com.ua/ua/product/998799/#/option/2095503/

З ним у мене склалося трохи краще. Ніжна текстура, але при попаданні у очі пече, на відміну від крему Clinique All About Eyes. А щодо моїх головних сподівань, то зняв набряк відсотків на 50, це накраші результат з усього вище перерахованого. Але я не стала зупинятись у пошуку свого рятівного крему для очей та вирішила спробувати далі Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm. Спочатку пробник по акції, але з першого ж застовування він дав кращий ефект ніж всі минулі спроби, то ж після закінчення пробника, якого вистачило на кілька днів, купила баночку.

https://makeup.com.ua/ua/product/1055034/#/option/2186584/

Два тижні я була з ним нерозлучна і нарешті могла бачити свої очі такими як вони були до цієї історії. Чесно кажучи навіть трохи підзабула, як приємно та гарно без набряків. Доглядовий ефект мене теж не розчарував, як і з Clinique All About Eyes шіра стала виглядати здоровішою, єдине що з Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm це стало помітно після довшого застосування. Не виключаю, що це результат моїх експериментів з різними засобами.