A.

Бритва Gillette Venus Extra Smooth + касета Venus Embrace

Бритва Gillette Venus Extra Smooth + касета Venus Embrace

Я обожнюю бритви Gillette. А ці касети Gillette Venus Embrace є моїми фаворитами вже 2 роки. Вони підходять до всіх бритв серії Venus, тому касети можна міксувати з наявними бритвами.

Для мене має значення кількість лез - тут їх 5. Вони плотно прилягають до шкіри та гарно пристосовуються до контурів тіла навіть у важкодоступних місцях, щоб забезпечити найкращий зріз. Рухома головка касети однозначно є великим плюсом, нерухомі головки мені не зручні для зони бікіні, тому я їх уникаю.

Зручна ергономічна ручка бритви забезпечує гарний захват навіть коли в вас на руках кондиціонер (я його використовую також як засіб для гоління).

Бритва Gillette Venus Extra Smooth + касета Venus Embrace

Леза в касеті Venus Embrace досить довговічні, мені не часто доводиться їх замінювати, але стараюсь приблизно раз на 2 місяці.

Із сайту виробника бачу, що замінюю досить рідко:) Нижче додаю інформацію із рекомендацією виробника:

  • Щоденне бриття - кожні 1-2 тижні.
  • Бриття через день - кожні 2-3 тижні.
  • Бриття двічі в тиждень - кожні 4-6 тижнів.

На фото показала стан лез на другий місяць використання.

Із змін, які я помітила за останні роки - зволожуючі полоски (голубі) стали не такими насиченими пом'якшуючою речовиною, як раніше. Раніше кількості цієї речовини, що виділялась після контакту з водою було достатньо для гоління. Зараз же, я обов'язково наношу на шкіру перед голінням кондиціонер для волосся. Чи плюс це, чи ні, сказати важко, адже бачила коментарі, що деяким людям не дуже заходить ця речовина. Мені навпаки вона дуже подобалась.

У підсумку, я задоволена Gillette Venus Extra Smooth + касетою Venus Embrace. Я рекомендую ці касети всім, хто шукає найкращий результат від гоління.