Zhukovka

Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion

Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion

Вік: 18+
Призначення: звуження пор, очищення, тонізування
Час застосування: універсальний
Стать: унісекс
Класифікація: аптечна, дерматокосметика
Тип шкіри: жирна, комбінована, проблемна, чутлива
Зроблено в: Франція
Об'єм: 200ml

Тонік Normaderm предназначений для проблемної шкіри , головною метою якого являється звуження пір . Він делікатно очищує обличчя , борючись зі шкірним жиром та зовнішніми забрудненнями. Скажу на своєму прикладі, що саме цей тонік допоміг мені впоратися з запаленнями та почервоніннями на обличчі у свій час, коли мій організм був на етапі гормональних змін. Він дійсно має заспокійливий ефект, який помітно вже за кілька користувань !

Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Sodium Citrate, Propylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, CI 19140, CI 42053, Glycolic Acid, Triethanolamine, Salicylic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum.

❤️Склад доволі не поганий. Складники середньої безпеки я виділила жирним шрифтом , серед них барвник (який застосовується в косметиці та харчовій промисловості ) , парфум (аромат трав'яно-квітковий) та аміносирт , який дозволений в косметиці в невеликих дозах

💚Окрему увагу хочу приділити гліколієвій та салиціловій кислотам у складі . Вони надають антисептичну дію , допомагають боротися з мікробами , які утворюють висипи . Боряться з акне, плямами і дрібними зморшками .
Також тонік виготовлений на основі термальних вод, що пом'якшує та живить шкіру . Має заспокійливий ефект

На фото видно, що я активно користують данним косметичним засобом. Це, поки що, номер 1 для мене у світі "ТОНІКІВ" . Він не сушить шкіру , не дивлячись на спирт у складі ( Інші просто пекли на обличчі і ти потім ходиш , як змія полущена ). Дійсно заспокоює шкіру обличчя ,запалення значно менше . Тонізує і шкіра не блищить після нього, хоча перші хвилини трохи липка , але після крему липкість зникає , якщо без крему то за 5-10 хв. Аромат приємний , але дещо різкий , якщо намагатися уловити запах безпосередньо з пляшки ( я все нюхаю перед використанням 🙈😄) . Ставлю йому 8/10
-1 бал за легку липкість
-1 бал за російську мову на пляшці
Наступний на черзі стоїть від La Roshe , але впевнена ,що до Vichy я повернусь !