alena.rosee

Викидушки: що сподобалось, а що ні 🤪

Викидушки: що сподобалось, а що ні 🤪

Назбиралось таке на викидання:

• Гель Гарньє - Цей гель був в подарунковому боксі, дякую за таку можливість його протестувати, але це один з небагатьох засобів що мені не підійшов, тому я його використала для прання пензлів. Мені цей гель сушив шкіру та викликав запалення (
  • Гель для гоління Balea - Це найулюбленіший гель для гоління, цей бренд випускає різні гелі як лімітки, тільки змінюючи аромат. Гель дуже економний, з ним майже не виникає ніякого подразнення, всі лімітики прекрасно пахнуть, зараз з’явився новий гель з тропічним ароматом тому я його додаю та рекомендую!
  • Avon Clearskin тонік - саме цей тонік беру періодично, він дуже схожий по ефекту на Clinique лосьон #3 , мега очищує шкіру влітку.
  • Clarins - емульсія лосьйон для обличчя , дуже класний засіб, в мене таких мінек було багато, майже на повнорозмір, то ж дякую бренду за таку можливість спробувати продукт. Дійсно є ефект хороший від використання.
  • Сироватка Lamel - взяла колись по акції 1=2. Одну використала на половину , цю ні, вона липка, нічого не робить, не сподобалось … її аналог з постоянки додала . Єдина сироватка що сподобалась - рожева , повторювала її два рази.
  • Консилер Bell - прекрасний бюджетний консилер, прям дуже сподобався в використанні. Не сушить , не скатується, не підкреслює нічого, добре тушується.
  • Єгипетський крем - улюбленець зірок і блогерів, я колись про нього писала допис , але такий , зо аж соромно , ну в плані що зараз я дописи пишу краще , бо не лінуюсь ))) якщо коротко : крем Універсал , підходить і для шкіри , і навколо очей як маска, і для кутикули , і для губ , локтів, і для кінчиків волосся.
  • Всім відома маска для губ - ну аромат хороший, а ефект для мене чисто візуальний , хоча я не прискіплива до бальзамів для губ. Також є така лимонна, писала про неї, наприклад ефект від бальзаму Babe що нещодавно подарували - в 10 разів краще, саме ефект , а не те як виглядають губи )
  • Гель для брів Ессенс - звичайний гель без супер фіксації , в мене брови тонкі, мої волосинки фіксує , пое повторювати поки не буду , спробую інші гелі .
  • Семпл пудри Serge Lutens - я давня фанатка бренду, але декоративна косметика у Сержа досить коштовна. Пудра була в двох відтінках , семплів вистачило надовго , якість просто шикарна, це просто кайф користуватись такою пудрою. З люксом можу порівняти по схожості з Shiseido Perfect Smoothing spf 15 powder , яка колись була в мене, але це не дивно, до власного бренду Серж працював довго на Шисейдо, звідки і взяв свій один з найвідоміших ароматів Фемініту.