Натуральна кокосова олія від Mayur 🥥
Використовую не за призначенням 🤫
Коли я придбала хну для фарбування брів від Mayur, сайт почав мені рекомендувати Кокосову олію з евкаліптом для закріплення тату хною. Ну що ж, я почитала коментарі, обдумала такий варіант і вирішила, що чому б і ні🤷🏻♀️ Можливо, з цим хна на бровах протримається довше 🤔
І чесно кажучи, не протрималась... Так, швидше за все, така дія не поширюється на волосинки, можливо треба було більше мастити, не знаю який варіант правильний. Та я знайшла інше застосування цій олійці.
Взагалі олійки для брів це чудово, особливо я люблю їх наносити на ніч. Та зазвичай вони жирні і вбираються ну дуже довго. А влітку це особливо не зручно. Тому я наношу цю олійку. Вона не настільки жирна і через те, що вона не в рідкому стані, можна розприділити акуратно саме на брови, а не як буває з широкими щіточками, коли зона навколо брів теж в олійці.
Опис
Саме ця олійка у твердому стані, та в таку спеку вона трохи тане (взимку вона у максимально твердому стані). Або можна її взагалі ставити у холодильник час від часу.
Баночка дуже маленька, 10 ml, на ній є наклейка, яка тримається на доброму слові і все. Під кришечкою є захисна кришечка, яку зручно знімати.
Аромат яскравий евкаліптовий.
Нанесення фото 1
Наношу я таким чином.
1.Набираю трішки на кінчик нігтя та "кладу на брову".
2.Беру силіконову щіточку та розприділяю нею олійку, за рахунок взаємодії з теплом шкіри вона швидко тане та залишається на волосинках.