ksnklb

Натуральна кокосова олія від Mayur 🥥

Натуральна кокосова олія від Mayur 🥥

Коли я придбала хну для фарбування брів від Mayur, сайт почав мені рекомендувати Кокосову олію з евкаліптом для закріплення тату хною. Ну що ж, я почитала коментарі, обдумала такий варіант і вирішила, що чому б і ні🤷🏻‍♀️ Можливо, з цим хна на бровах протримається довше 🤔
І чесно кажучи, не протрималась... Так, швидше за все, така дія не поширюється на волосинки, можливо треба було більше мастити, не знаю який варіант правильний. Та я знайшла інше застосування цій олійці.

Взагалі олійки для брів це чудово, особливо я люблю їх наносити на ніч. Та зазвичай вони жирні і вбираються ну дуже довго. А влітку це особливо не зручно. Тому я наношу цю олійку. Вона не настільки жирна і через те, що вона не в рідкому стані, можна розприділити акуратно саме на брови, а не як буває з широкими щіточками, коли зона навколо брів теж в олійці.

Натуральна кокосова олія від Mayur 🥥

Саме ця олійка у твердому стані, та в таку спеку вона трохи тане (взимку вона у максимально твердому стані). Або можна її взагалі ставити у холодильник час від часу.
Баночка дуже маленька, 10 ml, на ній є наклейка, яка тримається на доброму слові і все. Під кришечкою є захисна кришечка, яку зручно знімати.
Аромат яскравий евкаліптовий.

Наношу я таким чином.
1.Набираю трішки на кінчик нігтя та "кладу на брову".
2.Беру силіконову щіточку та розприділяю нею олійку, за рахунок взаємодії з теплом шкіри вона швидко тане та залишається на волосинках.

На бровах залишається не великий шар, він жирний, але скоро вбирається.
Інколи навіть наношу на брови та за допомогою олійки "вкладаю" їх і кудись йду. Звісно, фіксації немає, але підсохнувши буде тримати форму, за умови якщо брови взагалі не чіпати.


Виробник зазначає що у складі:
Евкаліптова олія;
Кокосова олія;
Оскільки, інформації про дії евкаліпту для брів немає) То додаю інформацію про взаємодію з волоссям.
Заспокоює шкіру голови, допомагає лікувати лупа / себорейний дерматит, запобігає накопиченню дріжджів на шкірі голови, потенційно прискорює ріст волосся.
До речі, вичитала, що масло евкаліпта не можна використовувати без масла-носія.
І тут у складі є вона – Кокосова олія.
А от кокосові олійки часто використовують для брів, тому інформації про її користь більше.
Зміцнює цибулини і прискорює ріст волосків, попереджує бактеріальні інфекції, які можуть стати причиною випадання волосків, зволожує і робить волосся сильнішим, запобігає ламкості, стимулює утворення колагенових і еластанових волокон, що впливає на темпи зростання брів, масляниста структура дозволяє обволікати кожен волосок, захищаючи брови від негативного впливу шкідливих факторів навколишнього середовища та надає додатковий об'єм.