A.

La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray

La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray

Більш ніж місяць тому я придбала набір дерматологічного догляду La Roche-Posay для пошкодженої та подразненої шкіри, до якого входить:

  • термальна вода (50 ml),
  • спрей (міні 5 ml),
  • заспокоювальний бальзам Cicaplast Baume B5+ (40 ml), та
  • сонцезахисний крем Anthelios UVMune 400 SPF50+ (міні 3 ml).

Ціка на набір дуже приваблива - за 305 гривень ви отримуєте 2 повнорозмірні продукти та два міні-продукти для тестування чи поїздок. Якщо врахувати ціну на покупку бальзаму окремо (також 305 гривень), то це дуже крута пропозиція.

Бальзам я купую постійно, тому я не могла пройти повз:)

Спрей La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray має легку текстуру, що швидко вбирається в шкіру, не залишає липкої плівки. За ключовими інгредієнтами у складі спрей ідентичний до бадьзаму Cicaplast Baume B5+, але його фініш зовсім не такий важкий.

Цей спрей чудово підходить для локалізованих проблемних ділянок шкіри, де є подразнення, сухі ділянки шкіри, мікротравми.

Його великою перевагою є його зручна баночка із диспенсером, що дозволяє нанести вміст на шкіру безконтактно та без необхідності розтирання долонями. Останнє актуально, якщо у вас порушений бар'єр шкіри через використання активів як у мене:) Іноді моя шкіра відповідає на моє захоплення активами дерматитом і їй дуже не подобаються зайві маніпуляції руками:) Я думаю, що було б дуже зручно, якби всі зволожуючі тонери були у форматі спрею.

Якщо порівнювати La Roche-Posay Cicaplast B5 Spray з La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+, то основна різниця полягає у консистенції засобу. Бальзам Cicaplast Baume B5+ має більш густу форму та краще підійде для більших за площею ділянок шкіри або більш інтенсивного зволоження, що не завжди є привабливим варіантом у спеку.

Вибір між цими двома продуктами залежить від ваших потреб. Цей спрей буде чудовим доповненням до рутини на етапі, де зазвичай наносять зволожуючий тонер. Загалом, я дуже задоволена цим продуктом, і куплю повний розмір після того, як закінчиться мій тонер від Cosrx. Ще в мене була ідея спробувати перелити тонер Cosrx в цю пляшечку для поїздок, але я її ще не реалізувала:)