Attar Collection The Queen of Sheba
Чи дійсно це повний бюджетний аналог Good Girl Gone Bad by Kilian?
Я люблю кіліанівську "хорошу дівчинку", хоч це кохання у нас сталось далеко не відразу. Тому я вирішила спробувати аромат, який всі радять як агалог дівчинки, та навіть краще - Attar Collection The Queen of Sheba.
Я слухала його пару разів в офлайн магазині, і перше враження було - так, це щось максимально схоже на Good Girl Gone Bad. Тож у мене з'явилось бажання мати цілий флакон, але почала я з відливанту. В моєму випадку без відливантів ніяк, бо дуже часто раніше мені парфуми набридали через 2 тижні після покупки, і довгий час я взагалі не купувала нічого, бо то були марно витрачені кошти. Але після того, як в моєму житті з'явились відливанти - все дуже змінилося))
Так от, я замовила 2 мл для того, щоб трошки поносити, порівняти вже більш уважно з відливантом Good Girl Gone Bad.
Якщо слухати Queen of Sheba самостійно, то це дійсно дуже нагадує дівчинку, це яскраві білі квіти, первики та трошки тютюну.
Але коли робиш параллельний затест - все ж таки відразу чуєш наскільки "оригінал" кращий (це особисто для мене, я впевнена, що комусь буде більш до вподоби Attar Collection). Відразу видно різницю, і вже здається, що The Queen of Sheba все ж не "клон", а просто парфум в цьому напрямку. Дівчинка більш ніжна, але це я її так відчуваю. Хтось казав, що це аромат затушенної об персик цигарки, але я більше це чую в Шебі. Ось в ній більше чути персик та тютюн, в той час як в дівчинці для мене домінують квіти.
База взагалі абсолютно різна для мене. База дівчинки це і є те, за що я люблю цей парфум. Вона неперевершена. квітково-амброва, з кедром, довгограюча, на одязі лишається до кількох днів. The Queen of Sheba в базі напвпаки спокійніша, стійкість хоч і непогана, але значно меньша, ніж у її "референса".
Тож я можу сказати, що якщо розглядати цей аромат сам по собі - він хороший, та вартий уваги. Якщо брати його як замінник Kilian - то, як на мене, він не зможе повністю виправдати ці очікування, хоча звісно якщо враховувати різницю в ціні та таку загальну схожість ароматів - цілком може бути.
Тим паче я чула від деяких людей, що The Queen of Sheba вони навпаки люблять більше, та вважають що вона красивіша, через більшу "тютюновість" та фруктовість.
Я ж після відливанту перехотіла флакон, бо зрозуміла, що мою улюблену базу та стійкість Good Girl Gone Bad ніщо не замінить.
Коментарі (0)