Оліч

Attar Collection The Queen of Sheba

Attar Collection The Queen of Sheba

Я люблю кіліанівську "хорошу дівчинку", хоч це кохання у нас сталось далеко не відразу. Тому я вирішила спробувати аромат, який всі радять як агалог дівчинки, та навіть краще - Attar Collection The Queen of Sheba.

Я слухала його пару разів в офлайн магазині, і перше враження було - так, це щось максимально схоже на Good Girl Gone Bad. Тож у мене з'явилось бажання мати цілий флакон, але почала я з відливанту. В моєму випадку без відливантів ніяк, бо дуже часто раніше мені парфуми набридали через 2 тижні після покупки, і довгий час я взагалі не купувала нічого, бо то були марно витрачені кошти. Але після того, як в моєму житті з'явились відливанти - все дуже змінилося))

Так от, я замовила 2 мл для того, щоб трошки поносити, порівняти вже більш уважно з відливантом Good Girl Gone Bad.

Якщо слухати Queen of Sheba самостійно, то це дійсно дуже нагадує дівчинку, це яскраві білі квіти, первики та трошки тютюну.

Але коли робиш параллельний затест - все ж таки відразу чуєш наскільки "оригінал" кращий (це особисто для мене, я впевнена, що комусь буде більш до вподоби Attar Collection). Відразу видно різницю, і вже здається, що The Queen of Sheba все ж не "клон", а просто парфум в цьому напрямку. Дівчинка більш ніжна, але це я її так відчуваю. Хтось казав, що це аромат затушенної об персик цигарки, але я більше це чую в Шебі. Ось в ній більше чути персик та тютюн, в той час як в дівчинці для мене домінують квіти.

База взагалі абсолютно різна для мене. База дівчинки це і є те, за що я люблю цей парфум. Вона неперевершена. квітково-амброва, з кедром, довгограюча, на одязі лишається до кількох днів. The Queen of Sheba в базі напвпаки спокійніша, стійкість хоч і непогана, але значно меньша, ніж у її "референса".

Тож я можу сказати, що якщо розглядати цей аромат сам по собі - він хороший, та вартий уваги. Якщо брати його як замінник Kilian - то, як на мене, він не зможе повністю виправдати ці очікування, хоча звісно якщо враховувати різницю в ціні та таку загальну схожість ароматів - цілком може бути.

Тим паче я чула від деяких людей, що The Queen of Sheba вони навпаки люблять більше, та вважають що вона красивіша, через більшу "тютюновість" та фруктовість.

Я ж після відливанту перехотіла флакон, бо зрозуміла, що мою улюблену базу та стійкість Good Girl Gone Bad ніщо не замінить.

Attar Collection The Queen of Sheba
Attar Collection The Queen of Sheba